mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Dinamikusan nő az EgészségKalauz.hu látogatottsága

Az őszi második hullám érkezése is rekord forgalmat hozott az EgészségKalauz.hu számára

A koronavírus-járvány első, tavaszi támadása és az őszi második hullám érkezése is rekord forgalmat hozott az EgészségKalauz.hu számára. A tematikus portál látogatottsága mindössze egy év leforgása alatt másfélszeresére ugrott: oldalletöltéseinek és felhasználószámának éves adatait vizsgálva havi és napi bontásban egyaránt 52 százalékos növekedési tendencia rajzolódik ki.
A 2020 januártól szeptemberig tartó időszakban az EgészségKalauz oldalletöltéseinek száma havonta átlagosan 1,3 millióval szárnyalta felül az egy évvel korábbi értékeket, az oldal direkt forgalma pedig közel 120 százalékos növekedéssel több mint a duplájára ugrott. A márka stabil erősödését jelzi, hogy az oldalra mutató organikus találatok száma is 55 százalékkal nőtt.

 

A kiugró teljesítmény rávilágít: járványhelyzet idején minden korábbinál jobban felértékelődnek a megbízható forrásból származó egészségügyi tartalmak. Az EgészségKalauz szakemberek bevonásával készített közérthető, hiteles cikkekkel veszi fel a harcot az álhírekkel és megtévesztő információkkal szemben.

7