mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Megújult, és ismét havonta jelenik meg a Kiskegyed Konyhája

Két új hirdetési lehetőséget kínál

2024-től ismét havilapként, felfrissített dizájnnal jelentkezik a háziasszonyok egyik kedvenc lapja. A receptekben és praktikákban gazdag magazinban most két új hirdetési lehetőséget kínálunk partnereinknek:

A főtámogatói csomag részeként címlapi márkakiemelésre, borítóhirdetésre és belső oldali termékmegjelenítésre is lehetőséget biztosítunk. Ezen felül a lapszámot beharangozó hirdetésben is kiemelt helyen szerepeltetjük partnerünket. 

A termékbemutató névre keresztelt hirdetési megoldásunk egy nyolcoldalas extra mellékletet jelent, amely témájában szorosan kapcsolódik az adott lapszám tematikájához, terjedelméből kifolyólag pedig lehetőséget ad egy termék teljes körű bemutatásra. A tévészpothoz vagy önálló hirdetéshez képest fontos pozitívum, hogy a termékelőnyök bemutatása mellett kapcsolódó információkat, adott esetben recepteket, a használatra vonatkozó hasznos tippeket, ötleteket is adhat a fogyasztónak. A nyolcoldalas mellékleten felül, amely megjelenhet a lapban elhelyezett extra, kivehető oldalakként vagy a lap előtt elhelyezett leafletként, a hirdetői csomag tartalmaz egy, a B4 borítón megjelenő 1/1 hirdetést is. Az új formátum pilotja a júniusi lapszám, amely Grill alapozó címmel, kiegészítő leaflet termékbemutatóval jelent meg.

A hirdetésekkel kapcsolatos további információkért, kérjük, keresse értékesítő kollégáinkat!

7