mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Rólunk

Havonta 4,2 millió egyedi látogató, 2,5 millió követő és 1,3 millió újságolvasó 2023-ban

Print az örökségünk, digitális a jövőnk

A Ringier Hungary hazánk egyik legnagyobb médiavállalata, amely harmincegy éve van jelen a magyarországi piacon. Az elmúlt három évtizedben sikerült megőriznünk vezető print kiadványaink széles olvasótáborát, miközben, válaszolva a jelen kihívásaira, digitális útra léptünk.

Az internetező lakosság 57%-át elérjük

  • Digitális portfóliónk havonta 4,2 millió egyedi látogatót ér el.
  • Weboldalaink éves szinten több, mint 1,5 milliárd oldalmegtekintést generálnak.
  • Közösségi média felületeink együttesen több, mint 2,5 millió követőt tudhatnak magukénak.

Vezető online kiadványunk a Blikk.hu, amely csakúgy, mint 2022-ben, 2023-ban is Magyarország legolvasottabb weboldala volt.

Kiemelt eredményeink között tartjuk számon, hogy 2023 utolsó negyedévében a GLAMOUR, a Kiskegyed, a Sportal, a NOIZZ és az Egészségkalauz is piaci szegmensének TOP 2-es listájába került.

Forrás: Google Analytics 4, eGemius, Pulse, Google Discover

Printben is az élmezőnyben

  • Nyomtatott termékeinket 1,3 millióan olvassák hónapról hónapra.
  • Portfóliónkba tartozik a 22 éve piacvezető napilap, a Blikk.
  • Két női magazinunk, a Kiskegyed és a Blikk Nők együttes piaci részesedése 40% a női hetilapok piacán.
  • Műsorlapjaink piaci részesedése 45%.

Büszkék vagyunk rá, hogy a 30 éve piacon lévő Kiskegyed a legtöbb példányban eladott női hetilap az újságárusoknál, míg a GLAMOUR évek óta a legnépszerűbb glossy kiadvány a piacon.

Mindenre van megoldásunk

További digitális és print sajtótermékeink, BTL megoldásaink és applikációnk teszi sokszínűvé kínálatunkat, amelynek része az immár 17 éve megkerülhetetlen országos kereskedelmi esemény, a GLAMOUR-napok is. Harminc éve rugalmasan reagálunk azokra a kihívásokra és lehetőségekre, amelyeket a változó olvasói igények és működési környezetünk állítanak elénk.

A svájci Ringier Csoport tagjai vagyunk

Médiavállalatunk a két kontinens – Európa és Afrika – tizenkilenc országában jelenlévő Ringier Csoport tagja, amely világszerte mintegy 6400 szakembert foglalkoztat. A Ringier AG egy svájci székhelyű média- és technológiai vállalat. A cégcsoport több mint 140 vállalkozást foglal magában, melyek számos vezető médiamárkát, digitális platformot és online piacteret működtetnek. A Ringier üzemi eredményének 79 százaléka online tevékenységből származik, ezzel a vezető európai digitális médiavállalatok közé tartozik.

A családi tulajdonban lévő vállalkozás 1833-as alapítása óta, immár 190 éve hisz a vállalkozói szellemben, az együttműködésben, az innovációban, a bizalomban és a bátorságban. Az egyre bonyolultabbá váló és kihívásokkal teli világban a Ringier küldetése, hogy életben tartsa az olvasók, felhasználók érdeklődését az őket körülvevő világ iránt – és azon túl is. A Ringier AG honlapja: www.ringier.com

profession.hu tulajdonosaként a Ringier Csoport a magyarországi állásportálok piacán is jelen van. Több mint 70 százalékos piaci részesedésével a profession.hu Magyarország vezető online álláshirdetési oldala.

7