mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Rólunk

Releváns, digitális, sokszínű és hatékony: ezek a kulcsszavak jellemzik a Ringier Hungary-t, Magyarország egyik legnagyobb független médiavállalatát

Digitális portfóliónk havonta 4,1 millió egyedi látogatót ér el, nyomtatott termékeinket 1,3 millióan olvassák

A Ringier Hungary Kft. hazánk egyik legnagyobb médiavállalata, amely közkedvelt digitális és nyomtatott kiadványok széles választékát kínálja a magyar médiapiacon. Míg digitális tartalmaink havonta mintegy 4,1 millió egyedi felhasználót vonzanak, nyomtatott sajtótermékeinkhez 1,3 millió olvasó ragaszkodik hónapról hónapra. Médiamárkáink több mint 2,5 millió követőt tudhatnak magukénak a legnépszerűbb közösségi média felületeken.

Piacvezető márkákkal a média élmezőnyében

Portfóliónkba olyan erős média márkák tartoznak, mint a 2022-es év legolvasottabb híroldala, a blikk.hu, a 20 éve piacvezető Blikk napilap, digitális sportmédia-platformunk, a sportal.hu, a 30 éve népszerű Kiskegyed hetilap és online magazinja, a kiskegyed.hu, a jól ismert GLAMOUR, az egészségkalauz.hu vagy a noizz.hu.

30 éve őrizzük vezető pozíciónkat számos piaci szegmensben

További digitális és print sajtótermékeink, BTL megoldásaink és applikációnk teszi sokszínűvé kínálatunkat, amelynek része az immár 17 éve megkerülhetetlen országos kereskedelmi esemény, a GLAMOUR-napok is. Harminc éve rugalmasan reagálunk azokra a kihívásokra és lehetőségekre, amelyeket a változó olvasói igények és működési környezetünk állítanak elénk. Számos piaci szegmensben évtizedek óta őrizzük vezető pozíciónkat. Alapértékeinknek tartjuk a függetlenséget, a véleménynyilvánítás szabadságát és az úttörő szellemiséget.

A svájci Ringier Csoport tagjai vagyunk

Médiavállalatunk a két kontinens – Európa és Afrika – tizenkilenc országában jelenlévő Ringier Csoport tagja, amely világszerte mintegy 6400 szakembert foglalkoztat. A Ringier AG egy svájci székhelyű média- és technológiai vállalat. A cégcsoport több mint 140 vállalkozást foglal magában, melyek számos vezető médiamárkát, digitális platformot és online piacteret működtetnek. A Ringier üzemi eredményének 79 százaléka online tevékenységből származik, ezzel a vezető európai digitális médiavállalatok közé tartozik.

A családi tulajdonban lévő vállalkozás 1833-as alapítása óta, immár 190 éve hisz a vállalkozói szellemben, az együttműködésben, az innovációban, a bizalomban és a bátorságban. Az egyre bonyolultabbá váló és kihívásokkal teli világban a Ringier küldetése, hogy életben tartsa az olvasók, felhasználók érdeklődését az őket körülvevő világ iránt – és azon túl is. A Ringier AG honlapja: www.ringier.com

profession.hu tulajdonosaként a Ringier Csoport a magyarországi állásportálok piacán is jelen van. Több mint 70 százalékos piaci részesedésével a profession.hu Magyarország vezető online álláshirdetési oldala.

Karrier

Nyitott pozícióink

Hírlevél és adatbázis szakértő

Újságíró

Online szerkesztő

Aktuális álláshirdetéseinket ide kattintva is megtalálod.

Ha éppen nincs olyan nyitott pozíciónk, ami felkeltette volna az érdeklődésedet, de szívesen csatlakoznál a Ringier Hungary csapatához, küldd el szakmai önéletrajzodat a hr@ringier.hu e-mail címre! Lelkes és energikus emberekre mindig szükségünk van.

7