mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Egyedi ajánlat a huszadik születésnapját ünneplő Auto Bildnél

Auto Bild x GLAMOUR-napok

Idén ősszel ünnepeljük népszerű autós magazinunk, az Auto Bild huszadik születésnapját, melynek alkalmából egyedi hirdetési lehetőséggel készülünk: 2024 őszén a férfias márka a női célcsoport kedvencével, a Glamour-napokkal fog össze. Az ország legnépszerűbb shoppingünnepére, az őszi GLAMOUR-napokra felfűzött kommunikáció olyan elérést biztosít partnerünknek, amely nemcsak kiváló kommunikációs eszköz, de valós értékesítést is generál.

A hirdetési csomagban print, online, social média megjelenés és natív támogatás is szerepel. A kuponok elérhetőek a kuponfüzetben, a GLAMOUR Univerzum applikációban, a GLAMOUR+ felületén és az Auto Bild magazinban is. A csomagot egy címlapi megjelenés koronázza meg az Auto Bild aktuális lapszámában! A GLAMOUR-napok online felületein külön menüpontot biztosítunk a partner számára, a még nagyobb elérést hírlevéllel és nyereményjátékkal támogatjuk. További extra, hogy a kuponok beváltásának időtartamát is egyedi igényre szabjuk, tehát az eladásoknak nem szükséges a GLAMOUR-napok hetére korlátozódniuk. 

Az együttműködéssel kapcsolatban, kérjük, keresse értékesítő kollégáinkat!

7