mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Prémium megjelenési környezet az amerikai elnökválasztásra összeállított bookazine-ban

Jön az Amerikai elnökök könyve

A közelgő amerikai elnökválasztásra különleges bookazine-nal készülünk. Az olyan lelkesítő vezetőktől, mint Abraham Lincoln, az olyan vitatott figurákig, mint Richard Nixon, a Fehér Ház adott otthont a történelem számos ikonikus személyiségének. Az Amerikai elnökök könyve felöleli mindegyikük életrajzát, bepillantást adva a világtörténelem meghatározó alakjainak életébe és munkásságába. 

A szeptemberben megjelenő bookazine megközelítőleg tízezer példányban kerül majd az újságárusok polcaira. Elsődleges célcsoportja a 18-59 éves városban élő, minőség-orientált fogyasztó, aki érdeklődik a történelem iránt és kiemelt figyelemmel követi a politikát. 

6 év, 40 izgalmas ismeretterjesztő kötet

“2018-ban dobtuk piacra az első, történelmi témájú bookazine-unkat, azóta pedig már 40 izgalmas, színvonalas, album-jellegű kiadványt adtunk ki és terjesztettünk több mint 360.000 példányban. Foglalkoztunk a történelemmel, a világ érdekességeivel, a brit királyi családdal, sztárok életével, de a rejtélyes, izgalmas, misztikus témaválasztás is közel áll hozzánk. Az Amerikai Elnökök könyve már a 41. kötetünk lesz.” – foglalja össze Tóth-Császár Gergely, magazin üzletágunk vezetője.

Miért szeretik az olvasók a bookazine-jainkat?

Ezek a nagyformátumú, színes, gazdagon illusztrált kötetek ötvözik a színes magazinok és az ismeretterjesztő könyvek előnyeit: bőséges vizuális tartalommal, ugyanakkor részletes és átfogó ismeretanyagot nyújtva tárgyalnak egy-egy témát, így kellően mély és részletes, mégis könnyen fogyasztható olvasnivalót kínálnak adott témakör szerelmeseinek – legyen szó akár sorsfordító történelmi eseményekről vagy meghatározó alakról, az egyiptomi múmiákról, a legnagyobb felfedezőkről, vagy akár mitikus-misztikus lényekről.

7