mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Kreatív megoldások

A Kreatív megoldások – Egy hirdetés akkor hatékony, ha az üzenet eljut a célcsoporthoz és felkelti a termék vagy a szolgáltatás iránti érdeklődést.

A Kreatív megoldások esetében is manapság a hirdetők számára egyre nagyobb kihívást jelent, hogy sikeres, ugyanakkor költséghatékony kampányt készítsenek.

A Ringier Hungary Kft. látványos és kreatív hirdetési megoldásokat kínál ügyfeleinek. Napilapjai, magazinjai és weboldalai számtalan, a nyomtatott újság hagyományos lehetőségein túlmutató kreatív hirdetési megoldást kínálnak. Számításba jöhet szinte minden ötlet, amely lehet:

Az alnyomat szöveg vagy képi elemek „alá” nyomása (logo, színtónus), általában halvány, de jól kivehető, a látványt, olvashatóságot nem zavaró, kis kitöltésű felület. Alányomásnak hívjuk a látvány miatt, de valójában a lap normál 4 színnyomásával készül.

Technikai feltételek: az „alnyomat”-ot technikailag a szerkesztőségi oldal készítése során valósítják meg, minden esetben előzetes egyeztetés szükséges.

A behúzás termékminta, szórólap, egyéb információs anyag tetszőleges vagy meghatározott helyre történő behelyezése. Lehetőség van behúzásra a címlap elé is, ebben az esetben a lap fóliázása szükséges.

Technikai feltételek: a termékmintát adott időre és helyre szükséges leszállítani. A méret- és súlykorlátokat mindenkor előre kell egyeztetni.

A befűzés irkafűzött magazinoknál előre legyártott hajtott termék befűzése ívek közé, ívközépre (nyomási kilövés által meghatározott helyre), vagy akár címoldal elé a lap alsó vagy felső széléhez igazítva. A befűzendő termék több oldalas is lehet, ezeket a paramétereket egyeztetni kell. Igény esetén a lappal azonos vagy eltérő papírminőségben, előzetes árajánlat alapján a befűzendő anyagot legyártjuk.

A bekötés ragasztókötött magazinoknál előre legyártott termék bekötése ívek közé vagy ívközépre (nyomási kilövés által meghatározott helyre), a lap alsó vagy felső széléhez igazítva. A bekötendő termék több oldalas is lehet, ezeket a paramétereket egyeztetni kell. Igény esetén a lappal azonos vagy eltérő papírminőségben, előzetes árajánlat alapján a bekötendő anyagot legyártjuk.

Technikai feltételek: a befűzendő vagy bekötendő terméket adott időre és helyre szükséges leszállítani. A méret- és súlykorlátokat mindenkor előre kell egyeztetni.

A beragasztás adott kiadvány meghatározott oldalára, vagy annak speciálisan meghatározott helyére termékminta, szórólap beragasztása.

Technikai feltételek: a beragasztandó terméket adott időre és helyre szükséges leszállítani. A pontos elhelyezéshez állításmintát kérünk, valamint a méret- és súlykorlátokat mindenkor előre kell egyeztetni.

A direkt szín a normál 4 alap nyomószínen felül további speciális szín(ek) használata címsorok vagy képelemek kiemelésére. Különleges hatás érhető el fluoreszkáló vagy fémszínek (arany, ezüst, bronz) használatával.

Technikai feltételek: anyagleadáskor a pdf-fájlnak a normál 4 színen felül, külön színként a kívánt direkt színeket is tartalmaznia kell.

A fóliázás a magazin és az ügyfél által biztosított termékminta fóliatasakba helyezése a tasak lezárásával. A termékminta kerülhet a lap belsejébe és a címlap elé egyaránt.

Technikai feltételek: a termékmintát adott időre és helyre szükséges leszállítani. A méret- és súlykorlátokat mindenkor előre kell egyeztetni.

A formalakk a címsor vagy lényeges képelem, logo precíziós kiemelése fényes lakkal. Az így kiemelt felületet plasztikussá, elegánssá teszi.

Technikai feltételek: anyagleadáskor a pdf-fájlnak a normál 4 színen felül, külön színként a formalakkozni kívánt felületet is tartalmaznia kell.

Az illatosítás esetén a hirdetési felületen belül tetszőleges méretben illatanyagot lehet elhelyezni. A minta a papír dörzsölésekor válik érezhetővé, mivel az illat a formalakkhoz keverve kerül az oldalra.

Technikai feltételek: előkészítés során a pdf-fájlnak a normál 4 színen felül, külön színként az illatosítandó felületet is tartalmaznia kell. Az illatanyagot a lakkhoz keverve, adott időre a nyomdába kérjük szállítani.

A kihajtható belső oldal vagy borító alkalmazásával a hirdetési felület megnő és speciális képi elemek megjelenítésére nyílik lehetőség. A lap borítói illetve belső hirdetési oldalai átléphetik, túlnyúlhatnak a kiadvány illetve annak oldal méretén. A hajtás iránya tetszőleges lehet, illetve a hirdetési oldal anyaga eltérhet a lap papírminőségétől.

Technikai feltételek: a speciális oldalméretnek megfelelő hirdetési anyag időben történő leadása

A követő hirdetés a direkt megjelenés egyik speciális formája, amikor a termék hirdetése többször, egymást követő oldalakon, eltérő képi elemekkel jelenik meg.

Technikai feltételek: a hirdetési anyag időben történő leadása.

A post-it beragasztása a lap szerkesztőségi felületére vagy az ügyfél hirdetésére, akár pontosan meghatározott helyre történik. Előnye, hogy a post-it, annak leválasztása után, mint direkt üzenet tovább él és emlékeztetőül szolgál.

Technikai feltételek: szükséges a beragasztandó post-it adott időre és helyre történő leszállítása. A pontos elhelyezéshez állításmintát kérünk. Kiadónk igény szerint vállalja a post-itek legyártását is.

A ráfűzés az irkafűzött magazinoknál előre legyártott, hajtott termék ráfűzése borítóra, a lap alsó vagy felső széléhez igazítva. A ráfűzendő termék több oldalas is lehet.

Technikai feltételek: a termékmintát adott időre és helyre szükséges leszállítani. Több oldalas termék esetén a paramétereket előre kell egyeztetni.

A szalagozás a lapon körbefutó vagy a lap egyik belső oldalpárjához tapadó hirdetési felület. A körbepántolásánál a borítón átfutó szalag-végek egymáson, ragasztással rögzülnek, az oldalpárnál ragadók pedig ott visszahajtva kerülnek leragasztásra. A szalag mérete, formátuma túlmutathat a normál csík formán, egyedi szalagötlet is megvalósítható.

Technikai feltételek: szükséges a szalag adott időre és helyre történő leszállítása. Amennyiben belső oldalpárnál történik a ragasztás, a pontos elhelyezéshez állításmintát kérünk.