mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Erős márkákkal a média élmezőnyében

A vállalat 1989 óta van jelen a magyar sajtópiacon, 2014-ben vált a Ringier Axel Springer Media AG részévé. A vegyesvállalat tulajdonosi szerkezete 2022 év elején megváltozott, miután a svájci Ringier AG megvásárolta a német Axel Springer SE részvényeit a közép-kelet-európai piacon. 2022 februárjára a magyar kiadó kizárólagos tulajdonosa a Ringier Csoport lett.

’89-es megalapításakor a médiatársaság legsikeresebb kiadványai a tvr-hét műsorújság és a Lakáskultúra magazin voltak, majd később női magazinunk, a Kiskegyed lett a zászlóshajó termékünk: 600 000 eladott példányszámával megdöntötte a történelmi sajtórekordot. A Kiskegyed, valamint gasztronómiai és lakberendezési témájú márkakiterjesztései népszerűsége ma is töretlen.

2019-ben ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a Blikk, amely hosszú idők óta hazánk legnagyobb példányszámban értékesített napilapja. Online híroldala, a Blikk.hu 2022 év elejére átvette a vezetést a hazai online média rangsorában, napi átlagos látogatószám alapján.

Portfóliónk 2004-ben gazdagodott a GLAMOUR és az Auto Bild licenc magazinokkal, 2005-ben pedig a GEO ismeretterjesztő magazinnal. 2017-ben csatlakozott termékkínálatunkhoz az EgészségKalauz.hu, valamint a C generációs fiatalokat megszólító Noizz.hu. Bookazine Bestseller márkanévvel 2018 óta jelennek meg történelmi tematikájú bookazine köteteink.

Kiadóvállalatunk 2019-ben ünnepelte alapításának 30. évfordulóját.