mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

EgészségKalauz.hu

Hiteles információk egészségről, betegségről, egészséges életmódról

Az EgészségKalauz.hu a hazai online egészség site-ok piacának TOP2 szereplője között teljesít
Főszerkesztő: Papp Tímea

Hiteles, szakértőkkel alátámasztott információkat közöl egészségről, betegségről, egészséges életmódról. Az oldalon megtalálhatók betegségleírások, életmódtanácsok, orvosi szótár, gyógyszerkereső, azaz minden, amire a témában érdeklődő olvasónak szüksége lehet. Már közel 120 ezer rajongó olvassa az EgészségKalauz.hu posztjait, mivel olvasóinknak könnyed, közérthető stílusban mutatjuk be az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit. A legmodernebb tudományos megoldások, gyógyítási módok mellett a hagyományos, az alternatív, sőt a népi gyógymódok is helyet kapnak az oldalon.

Több mint 50 ezer fős aktív online követőtábor
+ Nincsen jelentős online konkurencia ebben a témában

45 +
Az egészséggel napi szinten foglalkozó korosztály (Lehet ez a gyermekek miatt, vagy akár időskori egészséggondozás miatt is.)

Átlagos napi RU*

90.318

Total havi RU*

1.161.236

Total havi PV*

4.745.025

*Forrás: DKT e.Gemius, 2023 április

Facebook követők**

125.800+

Instagram követők**

1.400+

**Forrás: Facebook, Instagram adatok alapján, 2023 május