mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Az online média élmezőnyében, novemberben is

Digitális portfóliónk 4,1 millió olvasót ér el havonta

Digitális médiakínálatunk vezető márkái 2023 novemberében nemcsak előkelő pozícióikat tartották meg a hazai látogatottsági ranglista élén, de több minőségi mutató alapján is tovább erősödtek.

blikk.hu – első helyen saját médiaszegmensében

A 2022-es év után 2023-ban is őrzi piacvezető pozícióját a blikk.hu a teljes hazai online média mezőnyében. Ahogy számos megelőző hónap során, úgy 2023 novemberében is a blikk.hu híreire kattintott a legtöbb látogató napi átlagban és havi összesítésben is. Az oldal brand kategóriában is az első helyen áll a hazai híroldalak szegmensében (havi total RU alapján).

kiskegyed.hu – első helyen saját médiaszegmensében

2022 tavaszi indulása óta a Kiskegyed online magazinja folyamatosan növeli elérését. Az oldal teljesítménye 2023 augusztusára fontos mérföldkőhöz érkezett: a leglátogatottabb hazai weboldal lett a női szegmensben. 2023 őszén is megőrizte kimagasló teljesítményét, sőt, a legtöbb minőségi mutató alapján tovább javított pozícióján. Így zárta 2023 novemberét a kiskegyed.hu:

  • 516 ezer napi átlagos egyedi olvasójával jelenleg a leglátogatottabb hazai női weboldal,
  • első helyre lépett elő az oldalletöltések havi összesített számát tekintve,
  • a napi átlagos oldalmegtekintések alapján szintén a dobogó első pozícióját tudhatja magáénak.

glamour.hu – első helyen saját médiaszegmensében

glamour.hu évek óta stabilan őrzi dobogós helyét a hazai női glossy weboldalak látogatottsági ranglistáján, de az elmúlt hónapokban megfigyelhető folyamatos erősödés után 2023 ősze még kiemelkedőbb eredményeket hozott az oldalnak. Szeptemberben a glamour.hu saját médiaszegmense vezető pozíciójába lépett elő a havi látogatószámot és az oldalletöltések számát figyelembe véve, októberben pedig egy újabb indikátor, a napi átlagos látogatószám szerint is a glamour.hu-é lett az első helyezés. Pozícióit 2023 novemberében is megőrizte.

Portfóliós szinten 4,1 millió olvasót értünk el

Online médiakínálatunkat a blikk.hu-n, a kiskegyed.hu-n és a glamour.hu-n felül olyan további tematikus oldalak színesítik, mint az EgészségKalauz.hu, a Sportal.hu és a Noizz.hu. A Ringier Hungary digitális portfóliójának tartalmai együttesen mintegy 4,1 millió online olvasót vonzottak 2023 novemberében.

7