mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Blikkruzs.hu

Szórakoztató, informatív és izgalmas online magazin, újabbnál újabb tanácsokkal és ötletekkel.

A Blikkruzs.hu aktuális információkkal szolgál a divat- és szépségtrendekről, valamint bemutatja az új és praktikus termékeket is, amire egy nőnek szüksége lehet.

Igazi kikapcsolódási élményt is nyújt, hiszen a misztikum, a horoszkóp sem hiányozhat a mindennapokból. Egészség, pszichológia, partnerkapcsolatok témakörökből is friss írásokkal jelentkezünk online a Blikkruzs.hu-n. Látványos fotós és videós tartalom, mely egyszerre szórakoztató és informatív. Praktikus és megbízható tanácsadó a hétköznapokban, emellett az aktualitásokat is izgalmasan tálalja.

A kifejezetten (csak) online térben való megjelenés hozzájárul a fogyasztói csoportunk figyelmének teljes körű lekötéséhez.

30+ Olyan hölgyek, akik tartják a lépést a divattal és aktuális női praktikákkal. Barátnőként tekintenek a Blikkruzs.hu-ra, amit bármikor bizalommal felkereshetnek

Átlagos napi RU*¹

648.941

Átlagos napi PV*¹

1.268.186

Átlagos havi RU*¹

2.908.541

Átlagos havi PV*¹

38.895.278

*Forrás: DKT e.Gemius, 2022/Q3 havi/napi átlag

Facebook követő szám**:

229.900+

Instagram követő szám**:

2.100+

Pinterest követő szám**:

55.300+

**Forrás: 2022.10.21. Facebook, Instagram, Pinterest adatok alapján

A kiadvány a Blikk Kft. gondozásában jelenik meg.