mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Sportal.hu

Magyarország legújabb sport média platformja, amely a szegmens TOP3 szereplője között teljesít

Főszerkesztő: Kecskés István

A sportal.hu szurkolói szemmel látja és láttatja a világot; a sportolók, a csapatok, a sportesemények és a mérkőzések bemutatásával a szurkolóknak szól. Arról írunk, ami a szurkolókat érdekli, együtt örülünk a sikereknek és együtt szomorkodunk a kudarcokon. A sport szenvedély, amit hitelesen és szórakoztatóan mutatunk meg minden szempontból. Ott vagyunk a sporteseményeken, közöljük az eredményeket, megszólaltatjuk a főszereplőket, megmutatjuk a drukkereket és velük együtt éljük meg a történeteket akár örömöt, akár elkeseredést váltanak ki – hiszen ez tesz mindenkit szurkolóvá.

Kiemelt szerepet szánunk a minőségi videós tartalmaknak, mivel fiatal célközönségünk számára ezek a leginkább keresettek. A hagyományos műfajok friss megközelítésével, a hazai viszonylatban páratlan statisztikai adatbázis felhasználásával garantáljuk a portál szakmai megalapozottságát. Ugyanakkor rendszeresen fejlesztünk; új formátumokat, tartalmi megoldásokat  dolgozunk ki, növelve-fenntartva az olvasói, fogyasztói érdeklődést.

A sportal.hu számára nem csak az eredmények számítanak, nekünk egy meccs, egy sportverseny, közösségi esemény is egyben, élmény a sportolónak és a szurkolónak – ezt az élményt adjuk át mindenkinek.

Átlagos napi RU*

56.526

Total havi RU*

842.180

Total havi PV*

3.466.166

*Forrás: DKT e.Gemius, 2023 április

Facebook követők**

35.000+

**Forrás: Facebook adatok alapján, 2023 május