mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

GLAMOUR

A világ egyik legnagyobb példányszámú divatmagazinja, havi megjelenéssel. Divatkalauz, kézikönyv, vásárlói katalógus, egyedi tanácsadói szemlélet.

Nemzetközi divatkalauz, igazi „kézikönyv”, amely segíti az olvasókat a saját stílusuk megtalálásában és kialakításában. A GLAMOUR folyamatosan követi a trendeket és kiemelt figyelmet fordít a viselhető divat bemutatására. A sokféle árfekvésnek köszönhetően mindenki megtalálja a pénztárcájának megfelelő divatos és igényes megoldásokat. Egyedi a tanácsadói szemlélete, az önismeretet erősítve segít a választásban, tudja, hogy a magával és környezetével békében élő nő elfogadja a személyes adottságait. A témaválasztással, a cikkek hosszával, a sok látványelem nyújtotta könnyebb és gyorsabb megértés lehetőségével a lap minden irányból a fő üzenetét közvetíti: Mindig van esély a változásra és a változtatásra.

360 fokos hirdetői kiszolgálás (print, online, közösségi média, nyereményjátékok, események. GLAMOUR-napok, GLAMOUR Shoppingpartik, GLAMOUR Gardróbfrissítés, Nyereményjátékok, Tematikus mellékletek a magazinban vagy a magazin mellé csomagolva. A magazin hiteles, közel áll az olvasóhoz, a közösségi média csatornákon (Instagram, Viber, Messenger, Snapchat, Facebook) állandó kapcsolatban állunk velük. Az olvasó véleménye nagyon fontos a hirdetőinknek is, hiszen ők a vásárlóik. Online tesztekkel, terméktesztekkel tudunk visszajelzést adni a hirdetőknek. Számít a fiatal nők véleménye, hiszen ők a társadalom véleményvezérei!

A GLAMOUR-események mindig interaktívak A GLAMOUR lehetőséget ad, hogy a hirdető is közelebb kerüljön a célcsoportjához, a vásárlóihoz, jobban megismerje őket. A szerkesztőség: valódi szakértői csapat a hirdetők számára. Szerkesztőségi támogatást adunk a hirdetéskiszolgálásban. Eredeti native tartalmakat készítünk. Vásárlóképes fogyasztókhoz beszélünk.

18-39 éves, ABC1 státuszú, városi nők, akiknek fontos a divat és követik az aktuális trendeket. Divatorientált nők, akik igyekeznek adottságaikhoz és lehetőségeikhez mérten ápoltan, csinosan megjelenni. Szívesen áldoznak ruhákra, szépségápolási termékekre.

Olvasottság*: 116.356 fő

Aktívan vásárolt pld.**: 75.189 darab
Fogyasztói ár*: 895 Ft*

Forrás: **NOK 2021/3,4 – 2022/1,2 Kantar Hoffmann – M-Meter, MATESZ gyorsjelentés 2022/Q2.
*Kiemelt lapszámoknál változhat a fogyasztói ár