mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

10. GLAMOUR Women of the Year díjátadó gála – A nők ünnepe

Március 1-jén a Várkert Bazárban került sor a GLAMOUR magazin tizedik, jubileumi Women of the Year díjátadó gálájára. A WOTY történetének eddigi leglátványosabb ünnepségén a díjakra jelölt sikeres hölgyek és a korábbi évek nyertesei mellett vendégeink között köszönthettük a Ringier Axel Springer Magyarország több száz üzleti partnerét, a hazai divatvilág számos képviselőjét és megannyi hazai hírességet.

A GLAMOUR idén rekordszámú, több mint 65 ezer olvasói szavazat alapján hirdetett győztest hat kategóriában, Az év hősnőjét pedig a szerkesztőség ítélte oda a Nők A Nőkért Együtt Az Erőszak Ellen Egyesületnek, a NANÉ-nak.

Az olvasók voksai alapján 2018-ban GLAMOUR Women of the Year díjban részesültek:

  • Az év divattervezője: Tomcsányi Dóri
  • Az év színésznője: Borbély Alexandra
  • Az év énekesnője: Kollányi Zsuzsi
  • Az év vállalkozója, egyúttal a FIVOSZ különdíjasa: Burján Szafi
  • Az év lakberendezője: Nikoletti Petra
  • Az év közösségi média sztárja: Csobot Adél
  • A NOIZZ.hu online trendmagazin különdíját Dukai Regina kapta Az év vállalkozója kategóriában.

„Az elmúlt tíz év alatt reményeink szerint hatással lehettünk a nőkre, és az egész társadalomra. Az a célunk, hogy a nők kiálljanak magukért, legyenek büszkék önmagukra és ismerjék el nőtársaikat. A Women of the Year díjátadó gála már a nők ünnepévé vált.” – emelte ki a rendezvény legfontosabb hatását Maróy Krisztina, a GLAMOUR magazin főszerkesztője.

A gála szakmai szempontból is évről évre megmozgatja hirdető partnereinket, akik nem csak azért állnak szívesen a rendezvény mellé, mert egyetértenek annak filozófiájával és küldetésével, de azért is, mert tudják: minden évben egy színvonalas, csillogó, valóban glamúros estre számíthatnak, amely visszhangot kelt és kiváló megjelenési lehetőségeket tartogat márkájuk számára.

Az idei gála fő támogatójaként köszönthettük a Rossmann-t és a C&A-t, kiemelt támogatónk volt a Poli-Farbe és a DeLa Vie alpesi vitaminitalt forgalmazó Swiss Laboratory. A rendezvény catering szolgáltatója a METRO Gasztroakadémia volt.

Minden tisztelt partnerünknek köszönjük az együttműködést!

Győződjön meg Ön is arról, mennyire magával ragadta vendégeinket a GLAMOUR Women of the Year 2018 hangulata!

Nézze meg videónkat a képre kattintva!

fotó: Hatlaczki Balázs
7