mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Auto Bild

Európa piacvezető autós magazinja. Összehasonlító és speciális tesztek, piaci trendek, exkluzív autók

Főszerkesztő: Bittó Ákos

Az Auto Bild Magyarország prémium autós kéthavi lap

Magas szintű szakmai kompetencia – nemzetközi háttér, a német Auto Bilddel szoros együttműködésben készülő tartalom – az Auto Bild Magyarország a németországi hetilap tematikájára épülve itthon kéthavonta jelenik meg. Szerkezetében a német magazin hagyományait követi, témáját tekintve azonban a hazai viszonyokhoz formáltuk – igényes, megbízható, prémium minőségű tartalomról van szó, benne egyre több olyan cikkel, amik az idehaza is kapható, a vásárlók által legkedveltebb modelleket mutatja be. A lap fő koncepcióját a személygépkocsikat összehasonlító tesztek adják, objektíven, mérésekkel alátámasztott megállapításokkal, aprólékos részletességgel.

Helyet kapnak a magazinban a legfrisebb újdonságok, bemutatók, menetpróbák, valamint tanácsadó, szervizanyagok is. Az új autók mellett nagy hangsúlyt fektetünk a használt autókat bemutató tesztekre, kiemelve a kocsik gyengeségeit és erősségeit. Az Auto Bild Magyarország nem csak az autók megszállotjainak szól: tartalma és hasznos tanácsai miatt széles körben az olvasók egyik legkedveltebb autós magazinja. Könnyen áttekinthető, exkluzív információkat nyújt speciális tesztjei, és különleges autók menetpróbái révén.

A magazin szerzői magas szintű szakmai kompetenciával rendelkeznek, nagy hangsúlyt helyezve a tanácsadásra és a különböző autós praktikák bemutatására is.

Prémium autós kéthavi lap

18–49 éves, városi, ABC1 státuszú férfiak, Minőségorientált, márkahű, igényes fogyasztók, akiket érdekelnek az összehasonlító tesztek.

Értékesített pld.*: 11.232 darab
Fogyasztói ár: 1.295 Ft

*Forrás: Ringier saját adat

Facebook követőszám:

5.500+