mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

A Nyomon vagyunk! nézettsége a televízióműsorokéval vetekszik

Sokszínű videós tartalommal erősít a Blikk

2024.05.09.

2022 őszén a televíziók felszereltségével vetekedő stúdiót hoztunk létre saját székházunkban, amely professzionális videós csapatunkkal kiegészülve teljes médiaportfóliónk videós tartalomgyártási igényeit és törekvéseit kiszolgálja. A Blikk márka erősítésének és újrapozícionálásának egyik legfontosabb eszköze a videósorozatok gyártása, amelyek ma már a legkülönbözőbb műfajokat ölelik fel, és az online tartalomfogyasztók széles rétegeit szólítják meg.

Partneri együttműködésben készül edukációs sorozatunk

Idén áprilisban a CIB Bankkal együttműködve indítottuk el Segítség! Átvertek az interneten sorozatunkat, amelyben nevükkel és arcukkal vállalják a történetüket olyanok, akik digitális csalások áldozatai lettek. Az ötrészes sorozatban feldolgoztuk már többek közt a bankkártya adatokkal való visszaélést, a hamis banki hívások témakörét és a marketplace-es csalásokat is. Partnerünk, a CIB Bank, valamint az ORFK és az NKI szakemberei segítenek a különböző csalási sémák megértésében és az átverések elleni védekezésben.

A nézői visszajelzések azt igazolják, hogy ez a probléma sok embert érint és szükség van az edukációra. Az áldozatok szégyenérzete miatt sok ilyen esetre nem derül fény, miközben a csalások száma exponenciálisan növekszik. A stúdióban szakértők segítségével elemezzük a történeteket, és próbálunk segítséget nyújtani, hogy minél kevesebben essenek hasonló bűntények áldozatául.

Politikusokkal, másképp

Elindult a Blikk talk! – Politikusok, másképp sorozatunk új évada is, melyben Szirmay Dávid főszerkesztő-helyettes az ország legjelentősebb döntéshozóit látja vendégül hétről hétre. Továbbra is elkötelezettek vagyunk a független és kiegyensúlyozott tájékoztatás iránt, és büszkék vagyunk rá, hogy műsorunkat minden politikai oldal képviselői megtisztelték már a bizalmukkal. Stúdiónkban megfordult többek között Gulyás Gergely, Dobrev Klára, Lázár János, Donáth Anna és Vitézy Dávid is. A Blikk talk! mellett ismét elindult Kampányjáró műsorunk is, amelyben a választásokat megelőző időszak kampányeseményeit dolgozzuk fel, minden alkalommal más-más politikus mellé szegődve.

Elindult a sikeres Nyomon vagyunk! második évada

A true crime műfajában létrehozott Nyomon vagyunk! című sorozatunk nézettsége a televíziós műsorokéval vetekszik. A nagy sikerű első évad után idén tavasszal újraindult sorozatban az országot felkavaró bűntények nyomába eredünk. Készítettünk riportot a skálás gyilkosok egykori ámokfutásáról, megszólaltattuk a miskolci Bonnie és Clyde néven ismertté vált rablópáros még élő tagját, Magda Marinkó egykori bűntársát, de feldolgoztuk a tragikusan fiatalon elhunyt Babicsek Bernát történetét is.

Videóink átlagosan 100.000-es megtekintést érnek el, legnézettebb anyagaink, a Csalókirály és a mindenkit megrendítő soroksári gyilkosság elkövetőjével készített interjúnk azonban közel félmilliós megtekintésnél jár.

Blikk Szív – Kevés is elég a csodához

A Blikk magyarországi jelenlétének 30. jubileuma alkalmából indítottuk el a Blikk Szív sorozatot, hogy olyan önkéntes segítőket és közösségi kezdeményezéseket mutassunk be, amelyek kevesebb láthatóságot kapnak a hétköznapokban, de tevékenységük példaértékű lehet mindannyiunk számára. A sorozatban eddig a Dr. Mancsok és a Budapest Bike Maffia munkájába adtunk betekintést, de nyitottak vagyunk partnereink javaslataira is, hogy minél több civil kezdeményezésnek biztosíthassunk médiafelületet.

Sztárokkal szórakoztatunk

A Blikk esetében a szórakoztató tartalmak sem hiányozhatnak a kínálatból. A Blikk Címlapsztoriban minden héten egy ismert ember enged betekintést szakmai- és magánéletébe, vendégünk volt többek közt Liptai Claudia, Zalatnay Cini és Zacher Gábor is. Az Ilyenek voltunk-ban pedig a hazai popszakma egykori állócsillagait, a Fiesta Csordás Tibijét, Dopemant, vagy éppen Fresh Andit faggatjuk a múlt dicső és kevésbé dicső pillanatairól, kulisszatitkokról, sikerekről és bukásról.

7