mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Tarolt a Noizz.hu TEREPCSERÉJE

Terepcsere Noizz.hu

A Terepcsere projekt összesen közel 400 000 videómegtekintést produkált, emellett közel száz cikk is született a főszerkesztők irányításával

Terepcsere – A Noizz.hu futureshaper programja meghódította az olvasókat

A C-generáció, az állandó internetkapcsolatban élő connected nemzedék kedvenc online magazinja egyedi ötlettel rukkolt elő: az őszi hónapok folyamán újabb és újabb hazai hírességeket ültettek a főszerkesztői székbe, hogy egy napra ők diktálják a tempót és az egyedi tartalmakat. Az első három vendég személyében megismerhettük a kedvelt divattáskák hazai tervezőjét, Molnár Ninit, a Pakamé divatbrand megálmodóját, Páncsity Katát, valamint a filmrajongó-mozikritikus Janiverzumot.

Őket követte a TEREPCSERE sztár-hármasfogata, vagyis Dukai Regina, Varga Viktor és Rubint Rella, akik szintén remekül teljesítettek a szerkesztőség és a közönség nagy örömére. Az új formátum felkeltette a figyelmet: havi 990.530 egyedi látogatóval 2018 októberében első helyezést ért el a Noizz.hu saját szegmensében (forrás: Gemius DKT/OLA, 2018 októberi adatok). Az oldal nézettsége 20 százalékkal emelkedett a kampány hatására.

A cikkek és interjúk mellett a videós tartalmak is hasítottak. Regi megérkezését 56 000 néző követte, míg Viktor napindítóját 145 000-en nézték meg. A Terepcsere projekt összesen közel 400 000 videómegtekintést produkált, emellett közel száz cikk is született a főszerkesztők irányításával. A személyes témák mellett helyet kaptak sokunkat foglalkoztató társadalmi felelősségvállalási ügyek is, Rellával például az ürömi kutyamenhelyre látogattunk. Az olvasók a minőségi tartalmakat több, mint 10 000 megosztással jutalmazták. December 6-án Papp Szabi érkezett a Noizz.hu főszerkesztői székébe, aki az idei év utolsó főszerkesztője volt.
Továbbra sincs megállás, hiszen 2019 tavaszán jön a következő Terepcsere sztár, aki szintén sok izgalmat tartogat számunkra!
7