mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Kiskegyed otthona

Lakberendezési magazin, elérhető áron és megvalósítható formában ad sokszínű lakberendezési ötleteket és praktikus tanácsokat.

A Kiskegyed Otthona a népszerű Kiskegyed-lapcsalád tagja.

A Kiskegyed Otthona debütálása óta (2007) az olvasók kedvence. Sikere titka, hogy olyan képes példákat mutat be, amelyek segítségével az olvasók valóban szebbé, divatosabbá, használhatóbbá tehetik otthonukat. Praktikus, mert a magazinban megtalálhatók az egyes termékek árai és lelőhelyei is. Ötletes, mert rendszeresen több száz újdonságot hoz, és be is mutatja azokat. Az olvasókat az egyes ötletek megvalósítására inspirálja. A lakás minden részét górcső alá veszi: így rendszeresen tippeket ad a nappali, a fürdő, a konyha, a háló, sőt a gyerekszoba csinosítgatásával kapcsolatosan. A Kiskegyed Otthonából sosem hiányoznak a dekorációs ötletek, kreatív megoldások, sőt a receptek sem.

Kéthavonta megjelenő lakberendezési magazin. A jelenleg piacon lévő kiadványok árszínvonalánál jóval kedvezőbb a fogyasztói ára.

Lakberendezési praktikák, lakásdekoráció, DIY ötletek, minden ügyes kezű barkácsolónak kedvező áron.

18-59 éves, aktív, városi nők. Lakberendezés iránt érdeklődő aktív vásárlók, akik a lakberendezést a praktikus oldaláról akarják látni.

Értékesített pld.*: 10.652 darab
Fogyasztói ár: 545 Ft

*Forrás: Ringier saját adat