mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

GLAMOUR Univerzum

GLAMOUR Univerzum néven megújult a korábbi GLAMOUR-napok app, amely mostantól teljes értékű, önálló digitális csatornaként működik tovább.

A GLAMOUR Univerzum applikáció – amelyet már közel 400 ezer hazai mobileszközön használnak és több tízezer aktív előfizetővel rendelkezik – paywall alapú digitális termék, három különböző előfizetési csomaggal, amely a GLAMOUR exkluzív glossy tartalmai mellett kedvezményes vásárlási lehetőségeket kínál előfizetőinek – egész évben.

A GLAMOUR Univerzum applikációban új funkciókkal, exkluzív tartalommal és egyedi ajánlatokkal kiegészülve, továbbra is elérhetőek a tavaszi és az őszi GLAMOUR-napok, valamint a nyári GLAMOUR-napok Summer Week és a téli GLAMOUR Beauty & Christmas Weekend kuponok digitális változatai. A GLAMOUR Univerzum-applikáció vásárlói, előfizetői hozzáférnek az aktuális ajánlatokhoz, kuponokhoz, GLAMOUR-napok kedvezményekhez és az összes korábbi exkluzív tartalomhoz, GLAMOUR magazinokhoz.