mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

GLAMOUR Univerzum

GLAMOUR Univerzum néven megújult a korábbi GLAMOUR-napok app, amely mostantól teljes értékű, önálló digitális csatornaként működik tovább.

A mobilalkalmazás eddig csak a GLAMOUR-napok alatt szolgált a print magazin és a kuponfüzet (egyre erőteljesebb) alternatívájaként, mostantól azonban teljes értékű, önálló digitális csatornaként működik tovább.

A GLAMOUR Univerzum – amelyet több mint 300 ezer hazai mobileszközön használnak* – paywall alapú digitális termék, három különböző előfizetési csomaggal, amely az exkluzív glossy tartalmak mellett kedvezményes vásárlási lehetőségeket kínál előfizetőinek – már egész évben.

A GLAMOUR Univerzum applikációban új funkciókkal, exkluzív tartalommal és egyedi ajánlatokkal kiegészülve, továbbra is elérhetőek a GLAMOUR-napok kuponok digitális változatai. A GLAMOUR Univerzum-applikáció vásárlói, előfizetői hozzáférnek az aktuális ajánlatokhoz, kuponokhoz, GLAMOUR-napok kedvezményekhez és az összes korábbi exkluzív tartalomhoz, GLAMOUR magazinokhoz.

A GLAMOUR app 2021-ben már több mint 70 ezer applikáción belüli értékesítést, 2,8 millió kupon megnyitást, 1 millió alkalmazásindítást és 250 ezer új letöltést generált.*

*Ringier saját adat, GLAMOUR-napok mobilapp 1.0