mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Esettanulmány

GLAMOUR Hungary a Viberen

Viber egyedi GLAMOUR-napokos matricacsomag

A Vibert is meghódította a GLAMOUR-napok!

Újdonságként jelent meg 2018 őszén a Rakuten Viber üzenetküldő alkalmazáson belül a GLAMOUR-napok matricacsomagja, amelyet több mint 22 000-en töltöttek le – csak október folyamán. A Viber-felhasználók a trendi Shoppingünnep-matricákkal közel 30 000 üzenetet küldtek egymásnak. Az olvasók a GLAMOUR matricacsomag letöltésével automatikusan feliratkoztak a GLAMOUR chatbotra is, ami a GLAMOUR-napokkal kapcsolatos kérdésekre felelt – boltkereső, kuponkereső és minden egyéb praktikus dolog, ami felmerülhet a vásárlókban a GLAMOUR-napok kapcsán.

A GLAMOUR matricacsomagjának köszönhetően felépült Viber-közösségbe több, mint 3500-an léptek be, a felhasználók pedig 8500-nál is több nyilvános üzenetet váltottak egymással – ez a lelkesedés pedig a GLAMOUR-napok után sem csökkent. A csoport limitált időközönként kerül megnyitásra, amikor a magazin munkatársaival interakcióba léphetnek az olvasók, ami segítette a magazin további akcióinak és eseményeinek célcsoport-specifikus kommunikálását. A közösség célja marketingkommunikációs szempontból, hogy a lehető legrelevánsabb információkkal lássa el a magazin az olvasóit – immár a Messenger mellett a Viberen is.

A GLAMOUR magazin legújabb, tavaszi matricacsomagját keresd március 12-től Viberen!

A GLAMOUR magazin olvasótábora a GLAMOUR-napokat követően a hivatalos Viber közösségben is tovább tudja követni a legújabb híreket, glamúros témákat és eseményeket első kézből.

Csatlakozz Te is közösségünkhöz itt: vb.me/glamourhucommunity

További esettanulmányok

Egészségkalauz B2B konferencia

Terepcsere Noizz.hu

NOIZZ Terepcsere kampány