mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Print újdonságaink

Már az újságárusok standjain A pogányság története bookazine és az Auto Bild Sportautó különszáma

Megjelent Bookazine Plusz sorozatunk új kötete, A pogányság története

A pogányság titkait kutatja és a szó kettős értelmezésének történetét meséli el olvasmányos formában Bookazine Plusz sorozatunk legújabb kiadványa. A kiadó immár 20 kötetes bookazine családja 8 izgalmas kiadvánnyal bővült 2021-ben, és már az idei év újdonságai is „csőre töltve” várják a megjelenést. A 2018-as bevezetésekor elsőként piacra dobott, kimagasló népszerűségű kötet – az I. világháború története – hamarosan új, bővített formában újra kapható lesz az újságárusoknak.

Izomkompaktok, utcai versenyautók és luxus kupék-kabriók kavalkádja az Auto Bild Sportcars új különszámában

A tavalyi sikereken felbuzdulva immár rendszeresen, évente két alkalommal jelentkezik friss tartalommal az Auto Bild Sportautó különszáma. A legújabb, 2021 decemberében megjelent lapszám hamisítatlan lóerődömpinggel hódol a sebesség szerelmeseinek, benne Bentley, Lexus, GR Yaris, Porsche, Lamborghini és Ford Mustang, azaz nagy teljesítményű sportautók, izomkompaktok, utcai versenyautók, luxus kupék-kabriók, drága és erős modellek kavalkádja.

7