mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Esettanulmány

Intersport WinterFest

A WINTERFEST elnevezésű program egy nagyszabású együttműködés eredménye a RAS-termékek és az Intersport áruház között.

A program mottója a következő volt: Töltsd velünk és az Intersporttal a hétvégét, nyerj ajándékokat és készíts képet a főnyereményért! Mi is ott leszünk a szombaton megrendezésre kerülő Winterfesten. A Noizz, a GLAMOUR és a Kiskegyed érdekes, szórakoztató programokkal és rengeteg ajándékkal vár.

1. NOIZZ megjelenés a WINTERFESTEN:
Noizz „stand”: Gyere és találkozz a Noizz.hu kabalaállatával, DragoNoizz sárkánnyal! Csinálj vele egy vicces fotót vagy ölelgesd meg!

2. GLAMOUR megjelenés a WINTERFESTEN:
GLAMOUR „stand”: Ilyen hideg időben nincs is jobb, mint bent ülni a melegben és kreatívan alkotni. Erre is lesz lehetőséged a hétvégén, hiszen a GLAMOUR jóvoltából 250 db bögréből varázsolhatsz különleges tollak segítségével egy saját ízlésed szerinti karácsonyi mintás bögrét. A díszítés után haza is viheted magaddal. Persze, ha nincs ötleted és szeretnél minél szuperebb mintát a bögrédre, nem kell aggódnod, mert segít neked a GLAMOUR kreatív szakembere.

3. KISKEGYED–WINTERFEST NYEREMÉNYJÁTÉK:
Kiskegyed-stand: Készíts képet az egyedi hátterű és mintázatú ledes Kiskegyed fotófal előtt és nyerj órát! Egyszerű a feladat, lőjj egy fotót, majd töltsd fel saját Facebook-profilodra #winterfestxkiskegyed hashtaggel, és ha elég kreatív a képed, te lehetsz az egyik nyertes, akit a szerkesztőség kiválaszt. A nyeremény: 1 db Nautica férfi karóra és 1 db Paul Hewitt női karóra volt.

 

Érvényes pályázatnak minősült a #winterfestxkiskegyed hashtaggel ellátott kép feltöltése a saját személyes Facebook.profilra. A nyereményjáték során a két legkreatívabb kép feltöltője nyert. Ezt a két képet a szerkesztőség választotta ki. A kiválasztáson minden határidőig beérkezett pályázat részt vett.

4. SZERENCSEKERÉK a WINTERFESTEN:
„Szerencsés típusnak tartod magad? Akkor pörgesd meg a helyszínen kihelyezett szerencsekerekünket garantált ajándékainkért! Forgass GEO-lapcsomagot, Kiskegyed-pólót, GLAMOUR-tornazsákot, Intersport-táskát és NOIZZ-nyalókát!” felhívással egy, a helyszínen kihelyezett szerencsekeréken próbálhatta ki mindenki, hogy mennyire szereti őt Fortuna.

NYEREMÉNYEK VOLTAK:
100 db Intersport-táska
100 db vegyes bögre (RAS-termékek)
100 db Noizz.hu nyalóka
100 db Kiskegyed-póló
100 db GEO-lapcsomag
100 db Glamour-tornazsák

További esettanulmányok

Egészségkalauz B2B konferencia

Terepcsere Noizz.hu

NOIZZ Terepcsere kampány