mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Esettanulmány

GLAMOUR Women of the Year gála 2018

A GLAMOUR 10. alkalommal keresi a legsikeresebb szakembereket, hogy a gála keretében átadhassa a győztesnek járó elismerést!

Az év legexkluzívabb díjátadó ünnepsége a divatszakmában, amely nőkről, a nők tehetségéről, tehetségük elismeréséről, támogatásáról szól.
Időpont: 2018.Március 1.

A Glamour Women Of The Year az év eseménye a divatszakmában, amelyről a médiapiac minden jelentős résztvevője beszámol (televíziók, online portálok, napi és hetilapok, magazinok), tehát kiemelkedő elérést nyújt mind a kiadó saját kommunikációján keresztül, mind pedig a follow up kommunikációban. A kampány során integrált csomagokat kínálunk (print, online, event) a partner igényére szabva. Az egyes támogatói kategóriákba tartozó partnerek megjelenésének mértéke egyenrangú, függetlenül attól, hogy az ajánlat egyes részletei különbözhetnek, mivel minden esetben a partnerre szabjuk a javasolt megjelenési formákat (főtámogató, kiemeltszektor-támogató, online és helyszíni támogató, helyszíni támogatók).

Mivel az év legrangosabb eseményéről beszélünk a divatszakmában – kétségkívül presztízsnövelő, zárt körű rendezvény, amelyen kizárólag a szakma képviselői, a magazin kiemelt partnerei és hírességek vesznek részt. A Women Of The Year az év eseményének számít a maga területén, sok tízezres nagyságrendben érkeznek a szavazatok az olvasóinktól a jelöltekre a glamour.hu oldalon.
Az olvasókat nagyértékű nyereményekkel motiváljuk a szavazásra, amely nyereményjáték az online felületen fut. A jelölteket olvasóink ajánlásával válogatjuk össze, ahogy maga a szavazás is az olvasóink „feladata”. Egy hónap áll rendelkezésre, ez alatt az idő alatt lehet a jelöltekre voksolni az erre a célra létrehozott online oldalon keresztül. A www.glamour.hu oldalon az olvasók napról napra újdonságokat tudhatnak meg a GLAMOUR Women of the Year jelöltjeiről és a gáláról.

A Glamour Women of the Year rendkívül pozitív üzenetet hordoz: nőkről szól, a nők tehetségéről, tehetségük elismeréséről, támogatásáról. Kiadónk az eseményt intenzív és átfogó kampánnyal támogatja, bevonva a print- és online portfólióját egyaránt. Kiemelkedő elérést biztosít, mind a kiadó saját kommunikációján keresztül, mind pedig az eseményt követő sajtómegjelenések által. Partnereinknek megjelenést biztosítunk az akciót támogató print- és online kommunikációs kampányban a teljes RAS-portfólióban, mint az esemény támogatója – szektorexkluzivitással. Ezen felül lehetőség van a további megjelenésre az utókommunikációs kampányban fotóval, szövegesen és logóval.

NYEREMÉNYEK:
5 db 10 000 forint értékű C&A-ajándékkártya
2 db 30 000 forint értékű Rossmann-vásárlási utalvány
5 db 5 literes Poli-Farbe Platinum színes beltéri falfesték, szabadon választható színben
5 db 50 000 forint értékű Bársony Orvosesztétika-utalvány lézeres szőrtelenítésre
10 db VIP-belépő az év legglamúrosabb eseményére, a nyertesek partnerükkel részt vehetnek a gálán
5 db Glamour-pulóver
10 db Qudo karkötő

További esettanulmányok

Egészségkalauz B2B konferencia

Terepcsere Noizz.hu

NOIZZ Terepcsere kampány