mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Esettanulmány

Blikk Esték: Ki fog itt tévét nézni?

Egyetemistáknak szóló, új típusú, interaktív rendezvénysorozat: Gyere el, hallgasd meg és valósítsd meg te is az álmaid!

A Blikk Esték egy főleg egyetemistáknak és főiskolásoknak szóló rendezvény, amely keretein belül a meghívott vendégek érdekes, tapasztalt, híres emberek, akik aktuális, izgalmas témákat boncolgatnak. A rendezvénysorozat közvetlen elérést biztosít az egyetemi szektor szereplőihez, mind a hallgatókhoz, mind az oktatókhoz egyaránt, valamint élő közvetítést biztosít a blikk.hu olvasóközönségének.

A harmadik Blikk Esték rendezvény a „Ki fog itt tévét nézni?” címet kapta.

2017 decemberében immár harmadik alkalommal került megrendezésre a rendkívül sikeres kerekasztal-beszélgetés sorozat, a Blikk Esték. Ez alkalommal a Ki fog itt tévét nézni? kérdésre kerestük a választ, számos nagy presztízsű és szakmai múltú hírességgel. Meghívott szakértők/sztárvendégek:
● Horvát János televíziós újságíró
● Rózsa György televíziós újságíró
● Szilágyi János televíziós újságíró
● Vujity Tvrtko televíziós újságíró

A kerekasztal-beszélgetést a Blikk főszerkesztő-helyettese, Szirmay Dávid moderálta, a következő témák érintésével:

● Merre tart a magyar médiaipar és azon belül is a televíziózás?
● Milyen volt egykoron és milyen ma?
● Érvényesek-e ma a szakma akkori szabályai?

A fórumon való részvétel vendégeink számára teljesen ingyenes volt, viszont regisztrációköteles! Minden regisztráltunk, aki megjelent a helyszínen, garantált lapcsomagot kapott ajándékba. Az eseményt a Blikk Facebook-oldalán élő közvetítésben is megtekinthették azok a kedves olvasóink, akik nem tudtak személyesen részt venni az eseményen. Ennek a Live közvetítésnek az elérése kiemelkedő eredményt ért el.

 

2019-ben is jönnek a Blikk esték, további információk hamarosan.

További esettanulmányok

Egészségkalauz B2B konferencia

Terepcsere Noizz.hu

NOIZZ Terepcsere kampány