mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Továbbra is a blikk.hu a leglátogatottabb hazai híroldal

2023 első négy hónapjában is a blikk.hu híreire kattintottak a legtöbben

2023. június 1.

A 2022-es év után 2023 első öt hónapjában is megőrizte első helyét a blikk.hu a teljes hazai online média mezőnyében. Májusban már nemcsak napi átlagban, de összesítésben is a blikk.hu-ra kattintott a legtöbb egyedi látogató. A vezető híroldalak közül a blikk.hu napi forgalma haladta meg a legtöbb alkalommal az 1 millió egyedi látogatót, az év első öt hónapjában ez átlagosan 840 ezer RU volt.

A főbevásárlók, a megyeszékhelyen vagy városban élők és az érettségizettek körében is vezet a blikk.hu[1]

A blikk.hu piacvezető hírforrás a főbevásárlók körében, látogatóinak 65%-a tartozik ebbe a célcsoportba. A blikk.hu olvasóinak többsége – 65 százaléka – a fő kereskedelmi célcsoportnak számító 18-59 éves korosztályból kerül ki. 2023 májusában a blikk.hu a 18-49 éves korosztály körében is piacvezető volt.

A blikk.hu a városi (megyeszékhelyeken vagy városokban élő) közönség körében is piacvezető, naponta átlagosan 457 ezer egyedi látogatóval.

A blikk.hu az első számú híroldal az érettségivel rendelkező lakosság körében. 2023 első négy hónapjának adatai alapján az egyetemet végzett női olvasók körében is piacvezető a blikk.hu, melyet naponta átlagosan 165 ezer egyedi látogató keres fel a célcsoportból.

Újdonság a tartalomkínálatban: autók, borok, technológia

Az idei évtől Európa vezető autós magazinja, az Auto Bild exkluzív online tartalmai is megjelennek a blikk.hu-n, egyúttal a szerkesztőség saját anyagai között is nőtt az autós hírek aránya.

Szintén erősödött a blikk.hu Tech tartalma, amely többek között okoseszköz tesztekkel és ismeretterjesztő cikkekkel bővült.  Újdonság a Borvilág rovat Tompa Imre és Herczeg Ágnes borszakértők ajánlóival és tesztjeivel, a magyar borhoz, borvidékekhez kapcsolódó gasztronómiai- és programajánlókkal.

Saját gyártású videó minden mennyiségben

Közéleti, politikai szereplők, a Z-generáció kedvenc véleményvezérei és ismert emberek, akikre egy egész ország figyel: ők a blikk.hu új videós sorozatai, a Címlapsztori, a Polihisztor és a Mizu? című műsorok főszereplői. Hetente közel negyven videó készül a Ringier Stúdióban, melyek nagy része a blikk.hu kínálatát bővíti.


[1] DKT eGemius, napi egyedi felhasználók (real users) átlagos száma alapján, 2023.01.01 és 2023.04.30. között

7