mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Kiskegyed konyhája

Szezonális ételekre koncentráló havi gasztronómiai magazin

Főszerkesztő: Ratkai Krisztina

A Kiskegyed Konyhája a magyar konyha jellegzetességeit, bármelyik háztartásban elkészíthető recepteket mutat be, közérthetően. A lap szerkezetére jellemző, hogy egy-egy témához (pl. grill, szünidő) kapcsolódó recept-összeállításokat kínál. Emellett szerepel benne néhány rendszeresen visszatérő rovat, mint a kezdőkonyha, az olvasóink küldték, a nemzetközi konyha és a diétás oldalak, és persze a korszerű táplálkozáshoz is ad tanácsokat. 

Témaspecifikus megjelenést biztosít az FMCG-szektor hirdetőinek. Könnyen elkészíthető recepteket tartalmaz főzni tudóknak és kísérletezőknek.

20-55 éves, gasztronómia iránt érdeklődő nők. Többnyire családos, főzni szerető nők, akik nyitottak az újdonságokra, konyhai ötletekre.

Olvasottság*: 101.951 fő
Értékesített pld.*: 11.550 darab
Fogyasztói ár: 845 Ft

*Forrás: NOK 2024/1-2 Kantar Hoffmann – saját adat