mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

GLAMOUR Book

A GLAMOUR KÜLÖNSZÁMA egy exkluzív, kávézóasztalra szánt különlegesség, olyasmi, amit megőriz az ember, és újra és újra átlapozgat.

Főszerkesztő: Maróy Krisztina

A GLAMOUR különszáma egy exkluzív, kávézóasztalra, majd a könyvespolcra szánt különlegesség, olyasmi, amit megőriz az ember, és újra és újra átlapozgat. A bookazine átmenet a magazin és a könyv között, egyféle lenyomat a jelenről. A kiadvány szórakoztatóan edukál, csak exkluzív cikkeket, fotókat tartalmaz, melyek nem jelennek meg online, csak nyomtatásban olvashatóak, illetve a GLAMOUR Univerzum előfizetőinek elérhetőek.

A GLAMOUR BOOK legújabb, 2023-as tavasz-nyári lapszáma ezúttal a testünkkel, a testünkhöz való viszonyunkkal foglalkozik, amely az egyik legbonyolultabb kapcsolódásunk. Ezt járja körül a művészet, a divat és a kultúra különböző területei felől.

Megjelenik évente két alkalommal, limitált példányszámban.

35-99 éves, prémium tartalmak iránt érdeklődő korosztály.