mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Vigyázz, kész, Mikulás!

A Blikk lett a 6. Mikulásfutás névadó szponzora

Több mint háromezer Mikulás startol el december 8-án a Budapest belvárosában megrendezett látványos futóversenyen, amely idén a Blikk Mikulásfutás nevet viseli új névadó szponzora után. A vezető hazai napilap egyszerre két jótékonysági akcióval készül az közkedvelt sporteseményre: a Blikk minden nevezés után 500 Forinttal támogatja a Bátor Tábor alapítvány munkáját, a futóverseny helyszínén kihelyezett óriás puttonyban pedig ajándékok gyűlnek az ÁGOTA® Alapítvány számára.

  1. december 8-án immáron 6. alkalommal lepi el többezer Mikulás-jelmezes futó Budapest utcáit. A Fővám térről startoló Blikk Mikulásfutás résztvevői idén is különféle távok közül választhatnak: a 700 méteres futam elsősorban a kisgyermekes családoknak ideális, a 2,3 kilométeres futammal pedig a komolyabb kihívások szerelmeseit várják a rajtvonalhoz a szervezők.

A klasszikus szabású, kellemesen meleg, piros futóruházatot természetesen most is a szervezők biztosítják minden sportolónak, akikre a célban egy-egy ajándékokkal teli tornazsák is vár!

Az idei futóverseny résztvevői egyszerre két jótékonysági akció sikeréhez is hozzájárulhatnak. A Blikk minden futó nevezése után 500 Forinttal támogatja a Bátor Tábor alapítvány munkáját, amely súlyosan beteg gyermekeknek és családjuknak nyújt olyan élményeket, amelyek erőt adnak a gyógyuláshoz, a kitartáshoz. Ezen felül a futók tevőlegesen is részt vehetnek egy további adománygyűjtésben: a verseny starthelyén, a Budapesti Corvinus Egyetem aulájában kihelyezett óriás puttonyban helyezhetik el azokat a játékokat, iskolaszereket, amelyeket szívesen felajánlanának a hátrányos helyzetű gyermekeket felkaroló ÁGOTA® Alapítványnak.

A 2019-es Blikk Mikulásfutásra december 5-ig lehet jelentkezni a Futanet oldalán (http://www.futanet.hu/cikk/6-mikulasfutas). A nevezéssel érdemes sietni, hiszen a résztvevők száma korlátozott: összesen legfeljebb 3500 mikulás állhat rajthoz december 8-án.

7