mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Változások a RAS Magyarország hirdetés-értékesítési területén

A Ringier Axel Springer Magyarország 2018. január 1-jétől Németh Zsuzsannát nevezi ki a kiadóvállalat hirdetési igazgatójává. A jelenlegi értékesítési csoportvezető Békés Miklóst váltja majd pozíciójában és már 2017. december 1-jétől biztosítja a vezetői funkció folyamatosságát.

Németh Zsuzsanna médiapiaci értékesítő tapasztalatára hosszú ideje támaszkodhat a Ringier Axel Springer Magyarország, stratégiai projektjeinkben évek óta képviseli a hirdetési szakterületet. Sok sikert kívánunk neki új beosztásában!

Cégünk hirdetés-értékesítési tevékenysége egyéb tekintetben is meghatározó változás előtt áll: kiszervezzük a digitális termékeihez kapcsolódó sales és ügyfélkapcsolati tevékenységet, így 2018-tól az Ads Interactive Media Group értékesíti a Blikk.hu, a Blikk Rúzs, a Kiskegyed.hu, a Glamour.hu, a Noizz.hu, az Egészségkalauz.hu és a Recepttár.hu hirdetési felületeit.

Az együttműködés keretében az Ads Interactive képviseli a kiadó digitális termékeit a média ügynökségek irányában. A nyomtatott kiadványok és a BTL aktivitások sales tevékenységét, valamint a kiadó legnagyobb partnereinek kiszolgálását továbbra is a Ringier Axel Springer saját értékesítő csapata végzi. Közvetlen, nem ügynökségi ügyfelekkel mindkét értékesítési csapat egyaránt foglalkozik. A két fél szoros együttműködésben, közösen nyújt majd teljes körű és magas színvonalú kiszolgálást a Ringier Axel Springer online felületein hirdető ügyfeleknek.

Ez a partnerség lehetőséget teremt arra, hogy magasabb fokozatra kapcsoljunk a digitális értékesítés terén, miközben arra koncentrálhatunk, amiben erősek vagyunk: a tartalom-előállításra, a kreatív szolgáltatásokra és az egyedi hirdetési megoldások kidolgozására.

7