mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Új videós hirdetési lehetőségek a RAS-nál

Az aktuális médiafogyasztási szokásoknak megfelelő rövid videós sorozatokkal bővítette digitális tartalmait a Ringier Axel Springer Magyarország. A koncepció motorja egy saját videós stáb, amely nem csupán hazai, de nemzetközi felhasználásra is gyártja a trendi tartalmakat.

Népes nemzetközi tábor

A négy közép-kelet-európai országban és a Baltikumban jelen lévő RAS Media AG nemzetközi videós hálózatának tagjaként nemrégiben állt fel az magyar stáb, amely naponta szállítja az újabb és újabb rövid videós tartalmakat annak a nézőközönségnek, amely már nem elsősorban a TV-ben, hanem online csatornákon keresi a híreket és a szórakozást.

A RAS saját formátumának neve: 100 másodperces videó. Ennyi idő alatt optimálisan bemutathatók az ország-független, határokon átívelő trendekbe illő tartalmak: food porn, divat és beauty videók, nemzetközi hírek, hasznos tippek az élet apró-cseprő dolgaihoz, vagy éppen a tanulságos emberi történetek.

A legfrissebb videókat naponta megosztja egymással a nemzetközi RAS hálózat, így mindenki friss és változatos tartalommal tud dolgozni a saját online felületén. A koncepció sikerét mutatja, hogy a Blikk.hu-ra exportált videók együttesen 1,8 milliós nézettséget értek el 2017 augusztusában.

Nézzen bele, csak 100 másodperc!

Made in Hungary

A RAS Magyarország videós csapatának egyik „különítménye” kifejezetten a hazai digitális RAS kiadványok igényeit szem előtt tartva gyártja a rövid filmes tartalmakat. Így készülnek Az utca embere és a Home Story sorozatok a Blikk.hu számára, a havonta frissülő divatfotózás-videók és a legújabb, 2 Szék című mini-talk show a Glamour online közönségének. A Noizz.hu kattintói szintén ilyen formában értesülnek a menő bulikról.

A nézők pedig imádják az új formátumokat: 2017. július óta közel 3 millióan látták a Blikk.hu Facebook csatornáján azt az Utca embere videónkat, amelyben a hazai átlagos nettó jövedelem mértékét becsülték meg a járókelők.

Hogyan jusson el a nézőinkhez?

A képanyagokhoz többféle módon kapcsolódhatnak a hirdetők: a már jól ismert, „A sorozatot támogatta….” típusú szponzorációval, termékelhelyezéssel vagy videó környezetében elhelyezett bannerekkel.

Nézze meg, hogy csinálják ezt a partnereink!

7