mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Új videósorozatot indított a GLAMOUR online

2 Szék címmel indított új videósorozatot a Glamour magazin, amely minden héten újabb inspiráló történetekkel szolgál a lap online közösségének. Ezúttal nem a divat és a szépségápolás áll a középpontban: a kétperces talk showban olyan fiatal nők életébe nyerhetnünk bepillantást, akik valódi értékeket közvetítenek és elérhető, igazi példaképként szolgálnak a magazin 20+-os közönsége számára – önmegvalósításhoz, bátor tervek véghezviteléhez, kreatív ihletmerítéshez.

Inspiráló kompakt talk show négyszemközt, 2 Széken

Így érd el a fiatalokat

A trendkutatások szerint a fiatal generáció nem néz tévét, azonban nyitott lenne minőségi online tartalmakra. A 2 Szék sorozat éppen ezt az igényt szolgálja ki, egyúttal műfajt is szeretne teremteni: egy nyugodt, beszélgetős, ugyanakkor kompakt adást a Youtube-ot favorizáló közönségnek. A 2 perces mini sorozatot a digitális bennszülöttekre szabtuk. Az adások éppen olyan hosszúak, hogy lekössék az online generáció figyelmét, az izgalmas élettapasztalatokat megosztó interjúalanyok pedig értékes influencerként hatnak a Glamour célközönségére.

A kulisszák mögött

A 2 Szék sorozat abban különbözik a megszokott vlogger és youtuber tartalmaktól, hogy profik kezében van: a GLAMOUR stábja és a Ringier Axel Springer videós csapata készíti, ezáltal jól szerkesztett, érdekes és színvonalas végeredmény születik, amely nem csak a célcsoport érdeklődési körét tartja szem előtt, hanem azokat a formai és műfaji sajátosságokat is, amelyek megfelelnek a fiatalok információfogyasztási szokásaiknak. Nemcsak a tematika, az adások változatos helyszínei is alkalmasak a virtuális kalandozásra: a trendi, korábban még felfedezetlen, vagy csak meghökkentő környezet kiválasztása hozzájárul a figyelem fenntartásához.

Play! Releváns elérés egy kattintással

A 2 Szék adásai egyidejűleg jelennek meg a Glamour.hu-n, a magazin Instagram, Facebook és Youtube csatornáján, így elérik a televíziót már nem néző, fiatal korosztályt. A videósorozat szponzorációra, illetve termékelhelyezésre ad lehetőséget nemcsak divat és beauty márkák számára, de minden, fiatal nők felé kommunikáló cég számára.

GLAMOUR a digitális térben

A GLAMOUR az egyik legaktívabb márka az online csatornákon. A divat és a szépségápolás iránt fogékony közönség számára a jelenlegi leghatásosabb közösségi média felületen, az Instagramon évek óta a legtöbb követővel rendelkezik. A magazin a Facebookon sem marad le, hiszen nemcsak a cikkeit posztolja, de exkluzív tartalmakat és élő bejelentkezésekkel szórakoztatja követőtáborát.

Nézze meg a 2 Szék sorozat első részét!

7