mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Új taggal bővül Bookazine Bestseller sorozatunk: megjelent a Felfedezések kora!

Legfrissebb bookazine kötetünk a nagy földrajzi felfedezések idejébe repít vissza

A világ kicsiny hely. Legalábbis régen az volt. Képzeljünk el egy térképet, ahol Európa határai részletesek és pontosak, ám Afrika és Ázsia pereme alig van felvázolva. Egyszerűen elvesztek a semmiben. És mi a helyzet Amerikával, Ausztráliával és környékével? Felejtsük el.

A felfedezések kora mindent megváltoztatott. Az európaiak elindultak, hogy felfedezzék a földgolyót, s amerre jártak, távoli civilizációkkal, gyönyörű épületekkel és a bőség gazdagságával találkoztak. Új földrészeket rajzoltak a térképeikre, és zsákmányolt értékekkel töltötték meg a kincstáraikat.

Sokszínű bookazine családunk legújabb kötete, a Felfedezések kora nemcsak a glóbusz legnagyobb gyarmatosítóit mutatja be, de az európai felfedezések mélyebb következményeit is vizsgálja, melyek máig éreztetik hatásukat.

7