mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Új online magazin a Ringier-nél: elindult a kiskegyed.hu

Online olvasói igényekre hangolt tartalomstratégiával és felfrissített márkadizájnnal indította el webes magazinját a Kiskegyed hetilap

2022. április 12. 

A kiskegyed.hu a hölgyek mindennapjaihoz kínál hasznos, praktikus olvasnivalót, a magazin-jellegű tartalomkínálatot pedig ismert szerzőktől származó véleménycikkek és blog típusú rovatok egészítik ki.

„A márka eredeti küldetésének megfelelően a kiskegyed.hu a jellemzően női érdeklődési körök mentén látja el az olvasót praktikus információkkal, hírekkel és szórakoztató tartalommal. A családi programajánlók, gasztronómiai tippek, otthonszépítési tanácsok és DIY ötletek mellett hangsúlyosak a lelki kérdésekhez kapcsolódó pszichológiai, illetve életvezetési anyagok is. Számos rovatunk külső szakemberek és ismert influenszerek, bloggerek tollából származik, így a szerzőink között ott van többek között Rupáner-Galló Margó gasztroblogger, Horváth Éva modell, műsorvezető, és Lakatos Levente író is”

mondja Bokor Klára főszerkesztő az oldal tartalomkínálatáról.

A Kiskegyedet és a kiskegyed.hu-t kiadó Ringier Hungary digitális stratégiai igazgatója, Kékesi Zsuzsa így fogalmaz a márka digitális jelenlétével kapcsolatos tervekről:

„Az online magazin indítása csak a kezdet a márka digitális jövője szempontjából. A Kiskegyed nemcsak az olvasók számára jelent egy három évtizedes stabil pontot a hazai médiakínálatban, de óriási elérése miatt a reklámpiaci szereplők számára is komoly potenciállal bír. Az erősödő online tartalom, a bővülő célcsoport és a felfrissített dizájn számukra is egy kedvező környezetet teremt.”

A kiskegyed.hu az Ergománia UX és digitális termékdizájn ügynökség bevonásával készült. A legfőbb márkaarculati elemek megőrzése mellett lágy mályva szín és letisztult struktúra vonul végig a magazin webes megjelenésén.

7