mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Új kereskedelmi igazgató érkezik a Ringier Hungary-hez

Jánosi Péter személyében új kereskedelmi igazgató érkezik a Ringier Hungary médiavállalathoz

A szakember május első felében váltja Németh Zsuzsát a kiadó hirtetésértékesítési csapatának élén.

Jánosi Péter a Salesworks sales house kereskedelmi igazgatói posztjáról érkezik a Ringierhez. A szakember korábban az r-time-nál, a Viacomnál, az atmedianál és a Sanománál vezette a kereskedelmi területeket. Több mint húszéves szakmai pályája során a multimédiás értékesítési mechanizmusok fejlesztésében, sales stratégiák megalkotásában, nagy létszámú sales csapatok irányításában szerzett átfogó tapasztalatot hazai és nemzetközi színtéren egyaránt.

Jánosi Péter

Jánosi Péter 2022 május első felében váltja Németh Zsuzsát a Ringier Hungary (korábban Ringier Axel Springer Magyarország) hirdetésértékesítési csapatának élére. Németh Zsuzsa 2018 óta tölti be a kiadó hirdetési igazgatói pozícióját, azt megelőzően számos területen dolgozott a kiadónál és jogelődjeinél. 2022 év végéig külső tanácsadóként továbbra is támogatja majd a Ringier értékesítési tevékenységét.

„Nehéz szívvel fogadjuk el Zsuzsa döntését a távozásról. Nagy köszönettel tartozunk neki azért, hogy hosszú évek óta kitartóan és sikeresen irányítja kiadónk hirdetésértékesítési tevékenységét és vezeti a sales csapatunkat. Kívánunk neki nagyon sikeres folytatást szakmai pályáján! Egyúttal örömmel üdvözöljük Jánosi Pétert a Ringier Hungary-nél. A hazai médiapiac meghatározó vállalkozásainál szerzett széleskörű szakértelmét nagyra becsüljük és örülünk, hogy velünk folytatja a munkát”

– mondta az új kereskedelmi igazgató érkezése kapcsán Kovács Tibor, a médiavállalat ügyvezető igazgatója.

7