mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Új főszerkesztő a Noizz.hu élén

Forrás Dávid

Forrás Dávid feladata, hogy fejlessze a Noizz.hu tartalomkínálatát, új formátumok bevezetésével és a közösségi platformok erőteljes integrálásával még közelebb hozza a Noizz.hu híreit és szórakoztató tartalmait a digitális városi generációhoz.

Június 1-jétől Forrás Dávid lett a Noizz.hu főszerkesztője. Szokol Martin, aki az elmúlt két évben, a Noizz hazai indulása óta töltötte be a fiataloknak szóló online magazin főszerkesztői posztját, a jövőben online termékfejlesztési vezetőként folytatja a Ringier Axel Springer Magyarország digitális divíziójánál.

Május elején a Noizz.hu a korábbinál letisztultabb és még modernebb dizájnt kapott minden európai országban, ahol a médiatermék jelen van.

Új főszerkesztőként Forrás Dávid feladata, hogy fejlessze a Noizz.hu tartalomkínálatát, új formátumok bevezetésével és a közösségi platformok erőteljes integrálásával még közelebb hozza a Noizz.hu híreit és szórakoztató tartalmait a digitális városi generációhoz.

Forrás Dávid az elmúlt hónapokban egy civil szervezet kommunikációs tanácsadójaként dolgozott, korábban a Portfólió Csoporthoz tartozó pénzcentrum.hu újságírójaként főleg lakossági pénzügyekkel, fogyasztói kérdésekkel, oktatással és munkaerőpiaccal kapcsolatos híreket, elemzéseket írt.

Ezt megelőzően a pénzügyi szektorban dolgozott, ahol üzletfejlesztéssel, marketinggel és PR-rel kapcsolatos feladatokat látott el. Mesterfokú diplomáját a madridi Instituto de Empresa (IE) egyetemen szerezte 2011-ben, alapfokú tanulmányait az International Business School pénzügy és számvitel szakán végezte.

„A Noizz médiamárka egyre kedveltebb azoknak a városi fiataloknak a körében, akiket nem csupán a trendek, az utcai divat és a menő tech termékek érdekelnek, de ennél többet szeretnének: hatást akarnak gyakorolni saját környezetükre, változást elérni társadalmi és ökológiai kérdésekben. Tudatosan akarják élni az életüket, nyitottak a figyelemfelhívó akciókra és szeretnének hangot adni véleményüknek az aktuális vitatott témákban. A Noizz szeretne lenni az a médiamárka, amely korszerű formátumokon keresztül, tartalmas hírekkel és sztorikkal a legjobban kiszolgálja a tartalomigényüket. Szerkesztőségeink nemzetközi szinten elkötelezettek eziránt. Örömömre szolgál, hogy Forrás Dávidot ebben a nagyszerű közösségben köszönthetem!” – mondta Martyna Majchrzak, a Ringier Axel Springer Media online kiadómenedzsere.

A NOIZZ-ról

A NOIZZ a Ringier Axel Springer Media AG urbánus életmódot hirdető, nemzetközi szinten jelen lévő weboldala. Témái a városlakók érdeklődési köréhez kapcsolódnak, kezdve a divattal és életmóddal, a zenén át egészen a társadalmi, környezetvédelmi és politikai jellegű témákig. A NOIZZ.hu weboldal 2017-ben indult Magyarországon, s jelen van Németországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában, Szerbiában is. A NOIZZ által elért piacokon a honlap 11 millió egyedi felhasználóval rendelkezik (a Google Analytics mérése alapján).

7