mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Még több kedvezménykupon az online vásárláshoz, 3 hónapon át, a #safeshopping jegyében

A GLAMOUR idén kiterjesztett kuponakcióval, online megoldásokkal, még több webáruház ajánlatával készül az őszi-téli szezonra.

Nem hagyjuk boldogsághormon nélkül a kedvezményes vásárlás szerelmeseit a rövidülő nappalok időszakában sem, miközben minden korábbinál többet teszünk azért, hogy a vásárlás az egészségvédelem szempontjából is biztonságosan történhessen! A GLAMOUR idén 3 hónapra kiterjesztett kuponakcióval, jellemzően online megoldásokkal, még több webáruház ajánlatával készül az őszi-téli szezonra.

Októberben jön: a klasszikus GLAMOUR-napok

Október 8-11. között 465 különböző kedvezménykuponnal újra itt a GLAMOUR-napok – de most még inkább a #safeshopping jegyében, mint valaha, hiszen most minden korábbinál több kereskedő partnerünk biztosít online kuponbeváltási lehetőséget. A személyes shoppingolás kedvelőit pedig az egymástól való biztonságos távolság megtartásra, maszkviselésre és érintésmentes fizetésre buzdítjuk az üzletekben!

Novemberi újdonság: GLAMOUR-napok Reloaded, kizárólag online vásárláshoz

November 5-8. között ismét életre kel a GLAMOUR-napok mobil applikáció. Az appon keresztül ingyenesen elérhető, kizárólag online beváltható kedvezmény kuponokkal segítjük az advent előtti időszakot, de a lehető legbiztonságosabb formában: webshopok legfrissebb ajánlatait gyűjtjük össze, hogy ily módon is elkerülhetővé tegyük az esetleges tumultust és sorban állást az üzletekben!

December: Beauty napok

Tavalyi sikeres debütálását követően idén november 30-december 6. között ismét jön a karácsony előtti kuponos ráadás, a Beauty napok, amely a szépségápolási termékek kedvezményes beszerzését teszi lehetővé egy héten keresztül.

Az Ön márkája is csatlakozhat!

Számos szponzorációs lehetőséget kínál partnereinknek a digitális kuponok beváltására szolgáló mobilapplikációnk, amelyet az elmúlt három év során 340.000 alkalommal töltöttek le a Glamour-napok alatt:

7