mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Számíthat ránk: még több tartalmat adunk

Havonta egy-egy újabb színes témát jár körül a Blikk Extra

Hónapról hónapra újabb tematikus melléklettel jelenik meg a Blikk. A sorozat részeként ezúttal a Kedvencek című összeállítás gazdagítja a napilap tartalmát és kínál megannyi érdekességet két tucatnyi hazai és külföldi híresség – közöttük színészek, énekesek, sportolók, politikusok és koronás fők – (jellemzően) négylábú barátairól. A brit királyi család kedvenc kutyái mellett oldalainkon helyet kapott Mark Hamilton vegán életmódra tért bulldogja, Shane Tusup nyulai, Mike Tysontól pedig megtudhatjuk, hogy tigrist vagy galambot könnyebb-e tartani otthon. A hazai sztárok kedvenceit többek között Tóth Vera francia bulldogjai, Vastag Csaba Tejföl névre hallgató macskája és Berki Krisztián pónilova, Maximus képviselik a Blikk mai mellékletében.

A Blikk Extra sorozatot az idei év elején vezettük be, hogy még több tartalmat nyújtsunk a napilap olvasóinak. Havonta egy-egy újabb témával készülünk: foglalkoztunk a legtrendibb diétákkal, összegyűjtöttük a legbotrányosabb szerelmi sztorikat, visszaemlékeztünk a legendás tévésorozatokra, de megálltunk a nagy történelmi évfordulók mellett is. Azért tesszük ezt, hogy olvasótáborunk ne csupán a legfrissebb közéleti- és bulvárhírekről értesüljön nap mint nap a Blikkből, de havonta egyszer egy mini-magazint is kézhez kapjon mindennapi életünk színes velejáróiról.

 

7