mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Rendszeresen jelentkező digitális címlapsztorival és mozgó címlappal erősít online a GLAMOUR

Kulcsár Edina sétál felénk a GLAMOUR mozgó címlapján – így fogadja ma reggeltől online közönségét a glossy márka.

2023. július 24.

Mostantól a glamour.hu is rendszeresen saját, a nyomtatott magazintól eltérő címoldalt kap, amely a jövőben egy-egy újabb exkluzív, digitális címlapsztorit ígér az olvasóknak két print megjelenés között.

Új korszak szemtanúi lehetünk a glossy magazinok életében: a videós technikának köszönhetően életre kelnek a címlapok, a covergirl, az ikonikus címlaplány pedig mostantól nemcsak mosolyog ránk, de pár másodpercre felénk sétál, vagy egy mozdulattal is elkápráztat bennünket. Ma reggel mozgó címoldalával és a mögötte rejlő exkluzív interjúval fogadja online közönségét a GLAMOUR hazai kiadása, amely mostantól rendszeresen, két nyomtatott lapszámának megjelenése közé illesztve jelentkezik a nemzetközi színtéren is újszerűnek számító megoldással.

A mozgó címlap Kulcsár Edina exkluzív fotókkal illusztrált digitális címlapsztoriját rejti: a közismert műsorvezető és modell arról mesélt a magazinnak, miként éli meg magánéletének új korszakát és várandósságai után átalakuló testét, a korábbihoz képest gömbölyűbb körvonalait.

„Tudatosan figyelünk arra, hogy az elsők között legyünk a digitális médiamegoldások használatában. Ez alól a mozgó online címlap hazai bevezetése sem lehet kivétel, hiszen nagyszerű nemzetközi trendek indultak, indulnak el ezen a téren is, nemcsak lenyűgöző digitális látványt, de egyúttal friss lendületet adva a glossy márkáknak. Hosszú ideje nem printben és online-ban vagy GLAMOUR-napok shoppingünnepekben  gondolkodunk, hanem egy teljes márkauniverzumban, amiben minden elérhető, amit a márkánk kínálni tud. A mozgó online címlap és a vele járó lehetőségek tárháza tovább gazdagítja a GLAMOUR Univerzumot” – mondja az újítás kapcsán Maróy Krisztina főszerkesztő.

7