mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Ötkarikás sportainment a sportal.hu-n

Tartson velünk Párizsba!

Dinamikus tartalmi megoldásokkal és látványos hirdetési formátumokkal készül a sportoldal a közelgő olimpiai játékokra. Előnye a sportmédiában: az azonnali eredményeket és exkluzív anyagokat a Ringier Sports Media nyolc országának együttműködése biztosítja.

sportal.hu a már javában zajló labdarúgó-Európa-bajnokság mellett teljes erővel dolgozik az olimpiához kapcsolódó új tartalmi megoldásokon és technológiai fejlesztéseken.

Figyelemfelkeltő hirdetések a sportélet legizgalmasabb heteiben

Újdonságokkal nemcsak a nézők és követők, de a Sportal partnerei is találkozhatnak, akik számára a sportal.hu elérhetővé teszi a flying pop-up hirdetéseket. A kifinomult, ugyanakkor figyelemfelkeltő formátum organikusan illeszkedik az oldal struktúrájához, és lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy ebben a felfokozott hangulatban a sportrajongók figyelmét üzeneteikre irányítsák.

Kevesebb hagyományos megoldás, több sportainment

Újdonság a live blog, amelyen a kiemelt versenyek eredményei percről percre frissülnek, és ahol a tudósítások izgalmas statisztikákkal egészülnek ki. Kiadónk professzionális tévéstúdiója és videós csapata is a szerkesztőség szolgálatába áll, a nézőket élő magazinműsorral, illetve élő bejelentkezésekkel várják Budapest kiemelt turisztikai helyszíneiről.

Shortok minden mennyiségben

A sportal.hu-t nemcsak a weboldalon, hanem a közösségi médiában is érdemes követni! A Facebook, Instagram és TikTok oldalon a nézők könnyen és gyorsan fogyasztható shortokkal találkozhatnak, amelyeken dedikált csapat dolgozik.

„Teamwork makes the dream work”

Persze, hogy mi is személyesen tudósítunk Párizsból – de nem akárhogy! A mi szupererőnket az adja, hogy nyolc ország Sportal-szerkesztőségeinek azonnali és exkluzív anyagait osztjuk meg az olvasóval: gyorsan, látványosan, temérdek videóval. 

7