mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Országjárásra indult a GLAMOUR: Elstartolt a Beauty Tour

Idén 14 állomásra látogat el a szépség roadshow

2019-es debütálása után augusztus végén második alkalommal indult országjárásra a vezető hazai glossy magazin. A GLAMOUR Beauty Tour az ország 14 bevásárlóközpontjába látogat el, ahol a divatlap szakemberei ingyenes szépségápolási szolgáltatásokkal és a legfrissebb beauty trendekkel várják az érdeklődőket. A rendezvénysorozat résztvevői a magazinnal összefogva idén is egy fontos ügy mellé állhatnak: az egyedi GLAMOUR kulacsok megvásárlásával a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület (NANE) munkáját támogathatják.

Augusztus 28-án Veszprémben indult útjára a vezető hazai glossy magazin második országjáró roadshow-ja, a GLAMOUR Beauty Tour. A divatlap BTL kiterjesztésének tavalyi népszerűségére reagálva a GLAMOUR idén négy újabb vidéki megállóval bővítette a rendezvénysorozatot, így az érdeklődők már országszerte 14 helyszínen találkozhatnak a magazin beauty csapatával.

A szépségápolás szerelmeseit nem csak smink-, frizura-, és stílustanácsadás várja a Beauty Tour állomásain, de a számos ingyenes kényeztető program mellett egy fontos ügy mellett is kiállhatnak: azzal az apró gesztussal, hogy megvásárolják a GLAMOUR egyedi kulacsát, a szépségsziget vendégei fejenként 990 forinttal támogathatják a nők és a gyerekek ellen elkövetett párkapcsolati és családon belüli erőszak ellen küzdő NANE munkáját.

A GLAMOUR és az ország legnagyobb plázáit üzemeltető ingatlanfejlesztő vállalkozás, az Indotek Csoport, 2019-ben több mint fél millió forinttal járult hozzá az egyesület erőfeszítéseihez. A tavalyi Beauty Tour során összegyűlt adományt prevenciós foglalkozásokra és ingyenes edukációs kiadványok előállítására fordította a NANE.

A következő hétvégén, szeptember 4-6-án a Debrecen Plázában jár a Beauty Tour, majd egészen november végéig útba ejti Szolnokot, Kaposvárt, Zalaegerszeget, Szegedet, Székesfehérvárt, Nyíregyházát, Győrt, Nagykanizsát, Miskolcot, Pécset, a fővárosban a Csepel Plázát. November utolsó hétvégéjén Sopronban zárul az idei szépség roadshow.

Országos Beauty Tour rendezvénysorozatunk a jövőben is várja új együttműködő partnerek, márkák csatlakozását!

 

7