mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Októberben 60 órás online adásfolyammal érkezik a BUSINESS INSIDER Global Trends Festival

A különböző időzónákból, összesen négy színpadról jelentkező online konferencia a koronavírus-járvány világgazdaságra gyakorolt hatásait vizsgálja

Október 19-én startol el a koronavírus-járvány üzleti hatásait kutató nemzetközi BUSINESS INSIDER Global Trends Festival. Az első globális szinten megrendezett, ötnapos interaktív online konferencia négy színpadon várja az érdeklődő vállalatvezetőket, vállalkozókat és befektetőket.

Október 19-23. között ötnapos interaktív programmal, a tudományos világ és az üzleti élet meghatározó vezetőinek részvételével zajlik majd a BUSINESS INSIDER Global Trends Festival. A különböző időzónákból, összesen négy színpadról jelentkező online konferencia a koronavírus-járvány világgazdaságra gyakorolt hatásait olyan szakemberek előadásain keresztül veszi górcső alá, mint Reed Hastings, a Netflix társalapítója és CEO-ja; Nouriel Roubini közgazdász, a New York-i Egyetem professzora; Sebastian Thrun, a Kitty Hawk vállalat CEO-ja, az Udacity társalapítója és igazgatósági tagja, a Google volt igazgató-helyettese; Poppy Gustafsson, a Darktrace CEO-ja; Sergio P. Ermotti, az UBS Group AG vezérigazgatója; vagy Christoph Franz, a Roche Holding AG igazgatótanácsának elnöke.

A BUSINESS INSIDER Global Trends Festival öt fő témakör mentén vizsgálja a koronavírus hatásait, ezek: Üdv a jövőben (Welcome to the Future); Változó társadalmak (Shifting Societies); Fenntarthatóság (Sustainability), Technológia (Technology) és Szervezet (Organization). A szervezők arra buzdítják a program iránt érdeklődő vállalatvezetőket, vállalkozókat és befektetőket, hogy csatlakozzanak az interaktív online adásfolyamhoz, melybe a világ bármely pontjáról be lehet kapcsolódni. A több mint 60 órás, számos workshoppal, szakmai vitával és előadással gazdagított konferenciának a Globális színpad mellett három földrajzi régiót szimbolizáló regionális színpad – az Amerikai Egyesült Államok színpada, a Londonból, Berlinből és Varsóból jelentkező Európai színpad , valamint az Újdelhiből és Tokióból jelentkező Ázsiai/Csendes-óceániai színpad – ad otthont. Az esemény jegyértékesítési felülete augusztus 10-től a BUSINESS INSIDER Global Trends Festival honlapján érhető el.

A BUSINESS INSIDER Global Trends Festival előadói között megtalálható többek között Felix Oberholzer-Gee, az üzleti tudományok Adreas Andresen professzora a Harvard Business School-tól; Marc Walder, a Ringier AG CEO-ja; Alain Dehaze, az Adecco Csoport vezérigazgatója; Philip Vanhoutte, a Future of Work vezérigazgatója, remote team management szakértő; Marcel Salathé, az EPFL professzora, digitális epidemiológus és a svájci Nemzeti Tudományos Koronavírus Munkacsoport tagja; Bob Dignen, az International Leadership Performance és a York Associates igazgatója; Jean-Francois Manzoni, a Lausanne-i International Institute for Management Development elnöke, valamint Jennifer Jordan, az IMD vezetési és szervezeti magatartás professzora.

„Mint minden másnak, még a válságoknak is van pozitív hozadékuk: felgyorsítják a fejlődést, az előrehaladást. A koronavírus-járvány lezárultával semmi sem tér vissza a régi kerékvágásba. Míg egyes iparágak teljesen megszűnhetnek, a helyükön újak születnek, és ezzel együtt a gondolkozás, a munkavégzés és az emberek közötti interakció módja is átalakul. A BUSINESS INSIDER Global Trends Festival az a fórum, amely teret enged a következő évek lehetséges forgatókönyveiről szóló gondolatoknak és vitáknak. Mely platform lehetne alkalmasabb arra, hogy globális szinten kiemelkedő előadókat és eltérő álláspontokat hozzon össze, mint a világ első számú üzleti hírportálja, a BUSINESS INSIDER?” – foglalta össze a konferencia küldetését Mathias Döpfner, az Axel Springer SE vezérigazgatója, a BUSINESS INSIDER Global Trends Festival nagykövete.

Mathias Döpfner

„Számunkra az online térben való megjelenés egyben a globális térhódítás lehetőségét is jelenti. Büszkeséggel tölt el, hogy a konferencia – amelyet Lengyelországban alapítottunk és hoztunk létre – idén egy kiemelkedő nemzetközi eseményként, online formában tér vissza. Megragadva a koronavírus-járvány okozta válságban rejlő lehetőséget, egy olyan rendezvényt álmodtunk meg, amely egy elismert szakmai fórumként új megvilágításba helyezi korunk kritikus problémáit és egyben hatékonyabb vezetésre ösztönöz. Izgatottan várjuk a közélet, a politika és az üzlet világából érkező kivételes előadókat, akik egyfajta “látnokként”, szakértő szemmel, tapasztalt vezetőként nyújtanak iránymutatást azzal kapcsolatban, hogy miként lehet sikeresen boldogulni a poszt-koronavírus jelentette jövőben.” – mondta Mark Dekan, a Ringier Axel Springer Media cégcsoport CEO-ja.

Mark Dekan

„A globális üzleti közösség válaszúthoz érkezett. A sikert vagy a kudarcot azok a döntések fogják meghatározni, melyeket a körülöttünk kialakuló új valósághoz és az előttünk álló bizonytalan jövőhöz való alkalmazkodás érdekében kell meghoznunk, még akkor is, ha egyes trendek egyre megállíthatatlanabbnak tűnnek. Büszkék vagyunk a Business Insider Lengyelország csapatára, amely a Global Trends Festival konferencia társszervezőjeként időszerű vitát kezdeményezett, hogy megvilágítsa mindazon kihívásokat és lehetőségeket, amelyekkel a vállalatok világszerte szembesülnek.” – nyilatkozta Henry Blodget, társalapító, az Insider Inc. vezérigazgatója és szerkesztőségi igazgatója, a BUSINESS INSIDER Global Trends Festival nagykövete az esemény aktualitásáról.

Henry Blodget

A BUSINESS INSIDER Trends Festival konferenciát szervező nemzetközi csapatot az üzleti lap lengyel, amerikai, brit, német, japán és indiai kollégái alkotják, a rendezvény nagyköveti teendőit Mathias Döpfner és Henry Blodget látják el. A BUSINESS INSIDER Trends Festival szakmai eseményt korábban Varsóban rendezték meg, melyen több mint 120 nemzetközi előadó mellett közel 3000 lengyel és külföldi vendég vett részt.

A konferenciával kapcsolatos minden további információ a https://trendsfestival.com/ weboldalon olvasható.

7