mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Novemberben a blikk.hu vonzotta a legtöbb online olvasót

A blikk.hu novemberben elsőként végzett a híroldal szegmensben és a teljes hazai online média versenyében is

Közel 1 milliós átlagos napi látogatójával (daily average RU) novemberben minden hazai online médiumot maga mögé utasított a blikk.hu, megelőzve többek között a híroldalak élbolyának klasszikus befutóit, az index.hu-t és a 24.hu híroldalakat is. Az oldalletöltések (views) számát tekintve a blikk.hu a harmadik hellyel büszkélkedhet az index.hu és az origo.hu mögött. A blikk.hu havi elérése novemberben elérte a 3,4 milliós látogatószámot.[1]

Novemberben hét alkalommal ugrott 1 millió fölé a blikk.hu olvasóinak száma (napi RU). Ezzel az eredménnyel nem csak saját korábbi rekordját döntötte meg a blikk.hu, de novemberi összesített 928 ezres átlagos napi látogatószámával elsőként végzett a híroldal szegmensben és a teljes hazai online média versenyében is. Így napi átlag RU alapján a blikk.hu-t az index.hu, majd a 24.hu követi a hazai weboldalak toplistáján.

A tavalyi év azonos időszakához képest a blikk.hu oldalletöltéseinek száma (views) 24 százalékkal nőtt. Ezt a mutatót figyelembe véve az idén novemberi összesített adatok alapján az első helyezett indexet másodikként követi az origo.hu, harmadikként a blikk.hu.

Mi volt a legkelendőbb novemberben?

A blikk.hu novemberi eredménye mögött számos azonnali közlésű közéleti hír, szolgálati közlemény típusú közérdekű információ, breaking news és exkluzív sztárhír áll.

„Bővített csapattal, egész évben tudatosan dolgozunk azon, hogy tovább erősítsük a blikk.hu tartalomkínálatát. A hazai olvasóközönség kíváncsisága a hazai hírességek élete iránt apadhatatlan. De szépen teljesítenek az élő bejelentkezéseink, a Volt egyszer egy politikus című új videóinterjú-szériánk is. Az állatvédelmi sorozatunkban nagyon sok gazemberséget feltártunk, exkluzív anyagokat hoztunk az úszóbotrányban, és természetesen Covid tematikában is folyamatosan szállítjuk a legfrissebb híreket nemcsak a weboldalon, de Facebookon is” – mondja a TOP-anyagokról Kolossváry Balázs főszerkesztő.

[1] Forrás: DKT eGemius

7