mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

#NektekSzólATaps ma, az Egészségügyi Világnapon

Esti tapsra hív médiatermékein keresztül a Ringier Axel Springer

A jelenlegi adatok alapján Magyarországon minden nyolcadik koronavírus-fertőzött az egészségügyi dolgozók közül kerül ki. Április 7.-e, az Egészségügyi Világnap alkalmából médiatermékein keresztül mindenkit esti tapsolásra hív a Ringier Axel Springer kiadó, hogy ma 20 órakor még nagyobb taps szólhasson az egészségügyi dolgozóknak.

Az elmúlt hetekben az élet apró örömévé vált sok minden, ami nemrég még a szürke napi rutin része volt. Sokan dolgoznak azért, hogy úgy-ahogy megőrizhessük kényelmes, normál életvitelünket, az egészségügyben dolgozók – orvosok, ápolók ugyanúgy, mint a kórházi takarítók vagy a beszállítók – azonban tényleg a frontvonalban ütköznek meg a vírussal.

Mutassuk meg nekik újra, hogy nem feledkeztünk meg róluk, megérdemlik a közös tapsunkat április 7-én kedden este 20 órától, az Egészségügyi Világnap alkalmából!

A felhívás megjelenik az egyik legnagyobb eléréssel rendelkező kiadóvállalat, a Ringier Axel Springer Magyarország médiatermékeiben: a Blikk napilapban, a Blikk.hu-n, az EgészségKalauz.hu-n, a GLAMOUR, a Kiskegyed, a Blikk Nők, a Blikk Rúzs, a GEO magazin online felületein, a Noizz.hu-n, valamint ezek közösségi csatornáin is.

A hazai akcióval párhuzamosan Lengyelország is tapsol: a Ringier Axel Springer lengyelországi kiadója TV- és rádiócsatornák, valamint a nyomtatott és online média széleskörű bevonásával hirdette meg a mai tapsolást az Egészségügyi Világnap alkalmából, este 20 óra helyett 13 órára.

7