mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Négynapos digitális technológiai kiállítást, szakvásárt és innovációs showt rendez a Ringier Hungary és az ICT Global 2024-ben Budapesten

TECHXPO BUDAPEST 2024

TECHXPO BUDAPEST 2024 néven négynapos nemzetközi technológiai kiállítást, szakvásárt és innovációs showt rendez 2024. november 7-10 között a budapesti Papp László Sportarénában a Ringier Hungary médiavállalat és főszervezőként az ICT Global. A szervezők kiemelt célja, hogy az első alkalommal, ám hagyományteremtő szándékkal megvalósuló rendezvény a közép-kelet-európai térség meghatározó technológiai, ipari és innovációs szakmai, üzleti és lakossági platformjává, egyúttal vonzó, önálló turisztikai programmá is váljon.

A svájci központú, Európában és Afrikában működő média és technológiai cégcsoport, a Ringier AG magyarországi leányvállalata, a médiaportfóliójával havonta mintegy 5 millió magyar olvasót elérő Ringier Hungary az ICT Globallal – mint főszervezővel – közösen rendezi meg a TECHXPO BUDAPEST 2024 digitális technológiai szakvásárt, kiállítást és innovációs showt 2024. november 7-10. között a Papp László Sportarénában.

A kiemelt szakmai rendezvény teret ad majd a jövőt globálisan meghatározó technológiák bemutatkozásának, legyen szó internetalapú megoldásokról, az ipar 4.0 kihívásairól, robotikáról és mesterséges intelligenciáról, kiberbiztonságról, 3D vizualizációs lehetőségekről, legújabb vállalati és lakossági távközlési és telekommunikációs fejlesztésekről, fenntartható fejlődésről és a felnövekvő generációk környezettudatosságáról, megújuló energiákról, emobilitásról, digitális egészségről és szépségiparról, okosotthonokról, a turizmust és a szabadidőt érintő újdonságokról, az e-sport és gamerek virtuális világáról, a digitális oktatásról, a hatékony és biztonságos távmunka informatikai igényeiről, a startup ökoszisztémát támogató szolgáltatásokról és eszközökről, illetve a 21. században jelentősen átalakuló gasztro kultúráról.

A szervezők tervei szerint a budapesti eseményen egyaránt bemutatkoznak majd a legmodernebb nyugati, és a hipergyorsan fejlődő, innovációban rendkívül gazdag keleti technológiai ipari szereplők fejlesztései a nemzetközi szakmai és érdeklődő nagyközönség előtt.

A rendezvény kiemelt célja, hogy a vásárlátogatók teljeskörűen megismerhessék, befogadhassák és igény szerint akár jelentős árkedvezménnyel megvásárolhassák a fogyasztói termékek szegmensébe sorolható szórakoztató és háztartási technológiai eszközöket és újdonságokat, amelyek jelentős számban kapnak majd helyet a TECHXPO BUDAPEST 2024 kiállítóterében. A szakvásárt, kiállítást és innovációs showt a helyszínen szakmai konferenciaprogram is kíséri, ahol a magyar és a nemzetközi IT és innovációs környezet meghatározó piaci, állami szereplői, illetve tudományos műhelyei jutnak majd főszerephez.

7