mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Négy hónapja piacvezető a kiskegyed.hu

2023 őszén újabb mutatószámok alapján is előrébb lépett a látogatottsági rangsorban

2023. december 4.

Novemberi 516 ezer napi átlagos egyedi látogatójával a kiskegyed.hu a befutó az olvasóknál a hazai női weboldalak közül. Az oldal négy hónapja, 2023 augusztusa óta őrzi vezető pozícióját, azóta pedig több minőségi mutató alapján is előrébb lépett a látogatottsági rangsorban.

2022 tavaszi indulása óta a Kiskegyed online magazinja folyamatosan növeli elérését. Az oldal teljesítménye 2023 augusztusára fontos mérföldkőhöz érkezett, hiszen a leglátogatottabb hazai weboldal lett a női szegmensben. 2023 őszén is megőrizte kimagasló teljesítményét, sőt, a legtöbb minőségi mutató alapján tovább javított pozícióján: második helyre lépett elő az elmúlt három hónap összesített oldalletöltéseinek számát tekintve, valamint a napi átlagos oldalmegtekintések száma szerint is (2023. szept-nov.)

Ha a teljes hazai online médiában keressük a kiskegyed.hu jelenlegi helyét, akkor is elégedettek lehetünk: az auditált oldalak között az elmúlt három hónapot tekintve napi átlag RU-ban a 6. helyen szerepelt az index, a blikk, az origo, a 24.hu és az időkép.hu után, de többek között a femina.hu és a portfolio.hu előtt.

Szintén az auditált oldalak között a nők napi átlagos elérésében az előkelő 3. helyet foglalja elkiskegyed.hu, megelőzve ezzel olyan oldalakat, mint az origo és a femina.

„Olyan női oldalt szeretnénk csinálni, amilyen nincs a piacon”

Ami a kiskegyed.hu tartalmi fejlődését illeti, a szerkesztőségi csapat kísérletező kedve töretlennek látszik, hiszen a megszokott tematikák mellett újabb és újabb videós sorozatok, közkedvelt vendégszerzők írásai színesítik a kínálatot.

„Olyan női oldalt szeretnénk csinálni, amilyen nincs a piacon. A tevékeny, problémamegoldó, kíváncsi nőknek, akik gyors és praktikus megoldásokat keresnek életük kihívásaira. És természetesen közben nagyon jól akarják érezni magukat” – teszi hozzá Bokor Klára főszerkesztő.

7