mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Naponta újabb ajándékkuponnal vár a GLAMOUR-napok mobil applikáció

A Ringier Axel Springer továbbfejlesztett mobilappal indítja a shopping maratont! Ismét elérhető a mobilalkalmazás, amely a kezdődő GLAMOUR-napok alatt digitális formában adja a vásárlók kezébe a stílusmagazint és a közkedvelt országos Shoppingünnep kuponfüzetét. Ezúttal még többen használhatják az appot, amely minden nap egy újabb ajándékkupont tartogat a letöltőknek.

A GLAMOUR-napok mobil applikáció a 2017 októberi kedvezményvadászat alkalmával mutatkozott be a nagyközönségnek, azóta pedig már a továbbfejlesztett verziója várja a digitális nemzedéket. A 2017-es sikeres bevezetés és tesztelés után most még szélesebb körben elérhető az alkalmazás. Sőt, a stílusmagazin ezúttal egy újdonsággal is kedveskedik: az applikáció letöltői naponta több grátisz kuponhoz jutnak hozzá, érdemes lesz tehát minden nap ránézniük az alkalmazásra!

A kuponbeváltás módja egyszerű, gyors és biztonságos: a vevő kiválasztja és érvényesíti a felhasználni kívánt kupont, amit az eladó vizuálisan ellenőriz úgy, hogy a telefon mindvégig a felhasználó kezében marad, átadására nincs szükség. Az alkalmazás a kereskedők dolgát sem nehezíti meg, hiszen a digitális kupon ugyanolyan kóddal és információkkal rendelkezik, mint a nyomtatott változat. Az alkalmazásba és a kuponbeváltás folyamatába épített biztonsági elemek biztosítják az esetleges visszaélések kiszűrését, minimalizálását.


Mobil appjával a GLAMOUR kiadója, a Ringier Axel Springer Magyarország a hazai magazinpiacon elsőként öntötte digitális formába a nyomtatott kuponozás folyamatánál megszokott funkcionalitást és megbízhatóságot.
A GLAMOUR-napok nem mondott le arról, hogy soron következő rendezvényeivel újabb rekordokat döntsön. Az induló shoppingmaratonon egyre több kedvezménykupon várja a vásárlókat, akik már a nulladik napon is több mint 150 különféle kupont tudtak beváltani.

7