mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Misztikus matricák by GLAMOUR

A GLAMOUR magazin új őszi matricacsomagjának indulását már az első napon hatalmas érdeklődés övezte: közel 10 ezer letöltést generált

Megigézte a GLAMOUR Viber közösségét a legújabb őszi matricacsomag

Az ősz beköszöntével a GLAMOUR is új kabátba öltöztette Viber matricacsomagját: a stickerek merőben friss, misztikus stílust idéznek. A szerencsés évnek tartott 2020-as esztendő közeledtével központi szerepet kap a spiritualitás, a mágikus üzenetekkel pedig elsősorban a női célközönséget kívánja megszólítani a GLAMOUR.

A GLAMOUR magazin új őszi matricacsomagjának indulását már az első napon hatalmas érdeklődés övezte: rögtön az indulása után közel 10 ezer letöltést generált a GLAMOUR Viber csatornáján. A legújabb trend tovább gyűrűzik, a sikeres start után újabb rekord dőlhet meg, ugyanis már a korábbi matricacsomagok sikere is felülmúlt minden előzetes várakozást. A Viberen tavaly ősszel, illetve idén márciusban megosztott matricacsomagokat már több, mint 170 ezer alkalommal töltötték le a felhasználók, a Glamour.hu Viber közösség tagjainak száma pedig mára átlépte a 82 ezret.

A GLAMOUR az ország egyik legnagyobb Viber közösségével rendelkezik. Az alkalmazás felhasználóinak közel 30%-a matricát is küld a csevegésben, a tömegből kitűnni szándékozók így várhatóan hatalmas számban osztják meg élményeiket barátaikkal a Misztikus matricák by GLAMOUR matricacsomag segítségével.

7