mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Minden nyomtatott kiadványunkat továbbvisszük 2021-re is

A piac változik. Mi maradunk.

2020 a nyomtatott lapok piacát is megtépázta. Számos napi- és havilap eltűnt idén a hazai kínálatból, vagy szűnik meg jövő év elejétől. Mi, a Ringier Axel Springer Magyarország kiadóvállalat, minden közkedvelt print kiadványunkat megőrizzük 2021-ben is, és a legszélesebb olvasói összetételű, sokszínű portfóliónkkal továbbra is hatékony hirdetési lehetőséget biztosítunk partnereinknek.

2020 bizonyította: számíthatunk nagy múltú médiatermékeink népes olvasótáborára a nehéz időkben is, ugyanúgy, ahogy hirdető partnereink is velünk tartottak print és digitális felületeinken. Köszönjük nekik!

Bízunk benne, hogy 2021 az újrakezdés éve lehet mindannyiunk számára, ezért mi nem húzzuk be a kéziféket: változatlan periodikával továbbra is megjelenik a Blikk, a Blikk Nők, a Kiskegyed lapcsalád, a GLAMOUR, a GEO magazin, az Auto Bild Magyarország, valamint teljes műsorújság- és rejtvénylap portfóliónk.

Digitális médiatermékeink sikerében is hiszünk és tovább dolgozunk fejlesztésükön: ennek megfelelően 2021-ben tovább erősítjük a Blikk.hu, a Glamour.hu, a Blikkruzs.hu, a Noizz.hu, az EgészségKalauz.hu, valamint a Recepttár.hu oldalainkat.

Népszerű BTL akcióinkkal – mint amilyen a GLAMOUR-napok és a GLAMOUR Beautyfesztivál is – változatlanul jelentkezünk 2021-ben.

7