mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Minden eladott Beauty Boxszal egy rászoruló nőt támogatott a GLAMOUR

A magazin a Rossmann jóvoltából a Tündérpakk Közhasznú Alapítványon keresztül higiéniai termékekkel támogatott egy-egy nehéz helyzetben lévő nőt

2022. október 28.

Nemrég egy különleges GLAMOUR Beauty Boxra csaphattak le kedvezményesen a GLAMOUR olvasói, mely a Rossmann nagykövete, Schobert Lara kedvenc beautykincseit tartalmazta. A neszesszerük felfrissítése mellett egy jótékony gesztust is támogattak azok, akik megrendelték a boxot.

Összesen kétszáz GLAMOUR Beauty Boxot rendeltetek Schobert Lara kincseivel, és minden vásárlás után a Rossmann jóvoltából a Tündérpakk Közhasznú Alapítványon keresztül a legfontosabb higiéniai termékekkel támogatott egy-egy nehéz helyzetben lévő nőt a GLAMOUR. A kétszáz csomagot személyesen Schobert Lara, a Rossmann Tiktok-nagykövete adta át a Tündérpakk Közhasznú Alapítvány megálmodójának, Szomolányi Tímeának.

Az alapítvány munkatársai régóta támogatnak hátrányos helyzetben lévő nőket, családokat, így a GLAMOUR szerkesztősége biztos volt benne, hogy a lehető legjobb helyre kerülnek majd a csomagok.

7