mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Megújult rendezvénysorozatunk: a Blikk Talk!

A Blikk Talk a választás-ról szólt

A korábbi Blikk Esték névre hallgató rendezvénysorozatunk megújult formában indul el május 7-én a budapesti Falk Rendezvényközpontban.

Az eseményen a május 26-i európai parlamenti választások és a hozzá kapcsolódó felvetések, nézőpontok kerülnek megvitatásra két vendég politológus szemszögéből, ahogyan a legutolsó Blikk Esték rendezvényen. Az est során a politika iránt érdeklődő fiatal egyetemistáknak lehetősége nyílik egy exkluzív kérdezz-felelek mérkőzésre, előre megfogalmazott kérdések sorozatával, valamint interaktív felszólalás formájában is. A megjelenéshez előzetes regisztráció szükséges az alábbi facebook oldalon: https://www.facebook.com/events/642411249552771/

Vendégeink a helyszíni regisztrációt követően praktikus ajándékokkal gazdagodnak. Az eseményre nagy szeretettel várjuk elsősorban a politológus kar előadóit és hallgatóit, valamint természetesen minden kedves érdeklődőt, aki szívesen részt venne egy izgalmas, politikailag túlfűtött vitaesten. Ezen felül vissza nem térő lehetőséget kapnak a téma iránt érdeklődők, hogy felvessék kérdéseiket politológus vendégeinknek számára.

A választás-okkal kapcsolatos est vendégei Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport Zrt. vezérigazgatója és a Nézőpont Intézet elemzője, valamint Ceglédi Zoltán, politikai elemző és publicista.

Az esemény követhető lesz live-stream közvetítésen keresztül mind Facebookon és a Blikk.hu oldalán is egyaránt!

7