mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Megjelent az első GLAMOUR Book

A nők helyzetét járja körül a magazin és a könyv előnyeit ötvöző exkluzív kiadvány

Története során először jelentetett meg bookazine-t a GLAMOUR magazin. A GLAMOUR Book első, idei kiadványa Epres Pannival a címlapján azt mutatja be, hogy milyenek a magyar nők a 2020-as években. Hogy érzik magukat? Mitől boldogok, mivel elégedetlenek? Hol tartanak most? Milyen az önképük és a jövőképük?

A limitált, 11 ezres példányszámban kiadott bookazine kötet a magazin és a könyv előnyeit ötvözve kínál maradandó, akár a könyvespolcon is megőrzésre érdemes tartalmat – mostantól évről évre.

Maróy Krisztina

„A GLAMOUR magazin hazai kiadója, a Ringier Axel Springer évek óta jelentet meg változatos témákban bookazine kiadványokat, így bátran vágtunk bele a projektbe, ráadásul régóta tervezgetjük a 35-99-es korosztály prémium tartalommal való megkínálását. A GLAMOUR Book kötettel olyan exkluzív tartalmat adunk az olvasók kezébe, amely szűkebb réteghez szól, mint a GLAMOUR havi megjelenései és online felületei” – foglalta össze Maróy Krisztina, a GLAMOUR magazin főszerkesztője.

Epres Panni divatmodell (balra) és Pataki Ágnes manöken, filmproducer (jobbra) a GLAMOUR Book bemutatóján

További részletek: kreativ.hu

7